Aktivoi USPS:lle lasketut toimituskulut

Voit liittää USPS-tilisi Shopify adminiin ja näyttää sitten toimituskulut USPS:n kassalla.

Kun olet liittänyt tilisi, USPS:n kaupalliset hinnat näkyvät kassalla oletusarvoisesti. USPS:n kaupalliset hinnat ovat halvemmat kuin jälleenmyyntihinnat, ja lähetystarrat on hankittava verkkokaupasta. Jos haluat näyttää asiakkaille korkeammat hinnat, voit ottaa jälleenmyyntihinnat käyttöön, kun lisäät USPS:n laskemat hinnat.

USPS:n laskettujen toimituskulujen vaatimukset

Jotta voisit aktivoida UPS:n lasketut toimituskulut, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

• Kauppasi käytössä on oltava Advanced Shopify- tai Plus-sopimus. Jos käytät Shopify-sopimusta tai sitä alhaisempaa sopimusta, voit lisätä tämän ominaisuuden kuukausimaksua vastaan tai siirtyä kuukausilaskutuksesta vuosilaskutukseen. Lisätietoja saat Shopify-tuelta.
  • Kaupallasi on oltava Yhdysvalloissa sijaitseva jakelupaikka.

Vaihe 1: Yhdistä USPS-tilisi

1. Lisää Kuljetuspalvelun tilit -osiossa kuljetuspalveluksi USPS:

• Jos et ole lisännyt yhtäkään kuljetuspalvelun tiliä, klikkaa ensin Yhdistä kuljetuspalvelun tili ja klikkaa sitten USPS:n vieressä Yhdistä tili.
    • Jos olet jo lisännyt kuljetuspalvelun tilin, klikkaa ensin Hallinnoi kuljetuspalveluja ja klikkaa sitten USPS:n vieressä Yhdistä tili.
  2. Ota USPS:n kanssa neuvotellut hinnat käyttöön valitsemalla Yhdistä USPS ‑valintaikkunassa USPS:n kaupalliset maksut. Jos et ole neuvotellut hintoja USPS:n kanssa, valitse USPS:n jälleenmyyjän hinnat.

3. Klikkaa Tallenna.

Vaihe 2: Testaa kuljetuspalvelun laskemat toimituskulut

Kun olet yhdistänyt kolmannen osapuolen kuljetuspalvelun Shopify adminiin, voit testata tilisi integraatiota ja esikatsella Shopify adminissa tiettyjen pakettityyppien ja eri kokoisten pakettien ja määränpäiden laskettuja toimituskuluja.

Testauksen aikana näytettävät toimituskulut ovat esimerkkihintoja, ja ne saattavat poiketa asiakkaille kassalla näytettävistä toimituskuluista.

Vaihe 3: Aseta kuljetuspalvelun laskemat toimituskulut

Aseta USPS:n laskemat toimituskulut, jotta ne näkyvät asiakkaillesi kassalla.

Deaktivoi USPS:n laskemat toimituskulut

Jos et enää halua käyttää USPS:n laskemia toimituskuluja, sinun on katkaistava UPS-tilin yhteys Shopify Administa kuljetuspalveluun.