Aktivoi toimitus USPS:llä

Jos olet neuvotellut alennetut toimituskulut oman USPS-tilisi kautta, voit näyttää alennetut toimituskulut asiakkaillesi kassalla. Shopify-tililläsi täytyy olla käytössä kuljetusliikkeen laskemat toimituskulut, jotta voit näyttää neuvotellut hinnat. Lisätietoja voit lukea kohdassa Kolmannen osapuolen kuljetusliikkeen laskemat toimituskulut.

Kun olet liittänyt tilisi, USPS:n kaupalliset hinnat näkyvät kassalla oletusarvoisesti. USPS:n kaupalliset hinnat ovat halvemmat kuin jälleenmyyntihinnat, ja niiden lähetystarrat on hankittava verkkokaupasta. Jos haluat näyttää korkeampia hintoja, voit ottaa jälleenmyyntihinnat käyttöön, kun lisäät USPS:n laskemat hinnat.

Aktivoi USPS:n laskettu toimitus

1. Lisää Kuljetusliikkeen tilit -osiossa kuljetusliikkeeksi USPS:

• Jos et ole lisännyt yhtäkään kuljetusliikkeen tiliä, klikkaa ensin Yhdistä kuljetusliikkeen tili ja klikkaa sitten USPS:n vieressä Yhdistä tili.
    • Jos olet jo lisännyt kuljetusliikkeen tilin, klikkaa ensin Hallinnoi kuljetusliikkeitä ja klikkaa sitten USPS:n vieressä Yhdistä tili.
  2. Ota USPS:n kanssa neuvotellut hinnat käyttöön valitsemalla Yhdistä USPS ‑valintaikkunassa USPS:n kaupalliset maksut. Jos et ole neuvotellut hintoja USPS:n kanssa, valitse USPS:n jälleenmyyjän hinnat.

3. Klikkaa Tallenna.

Kun olet yhdistänyt USPS-tilisi, sinun on luotava USPS:n lasketut hinnat, jotta USPS-hinnat lisätään kassalle.

Poista USPS käytöstä

Jos et enää halua käyttää USPS:n laskettuja hintoja, varmista, että palvelua ei tarjota asiakkaillesi kassalla.

Tee näin:

1. Klikkaa Kuljetusliikkeiden tilit -kohdassa Hallinnoi kuljetusliikkeitä.
  2. klikkaa USPS:n vieressä Katkaise tili.
  3. Vahvista deaktivointi klikkaamalla valintaikkunassa Katkaise tili.