Aktivoi toimitus USPS:llä

Jos olet neuvotellut alennetut toimituskulut oman USPS-tilisi kautta, voit näyttää alennetut toimituskulut asiakkaillesi kassalla. Shopify-tililläsi täytyy olla käytössä kuljetusliikkeen laskemat toimituskulut, jotta voit näyttää neuvotellut hinnat. Lisätietoja voit lukea kohdassa Kolmannen osapuolen kuljetusliikkeen laskemat toimituskulut.

Rekisteröi USPS:n käyttäjätunnus

Rekisteröi USPS Web Tools -käyttäjätunnus täyttämällä USPS Web Tools -rekisteröintilomake.

Kun olet suorittanut rekisteröintiprosessin, USPS lähettää sinulle käyttäjätunnuksen. Merkitse se muistiin, koska tarvitset USPS-käyttäjätunnustasi Shopify-toiminto aktivoinnin viimeistelemiseksi.

USPS Web Tools -käyttäjätunnuksesi on esimerkiksi kirjainten ja numeroiden yhdistelmä 123ABCDE1234, jonka USPS luo automaattisesti.

Käyttäjätunnus antaa sinulle pääsyn USPS:n pakettien seurantaan, hintoihin ja palveluiden toimitusstandardien sovellusliittymiin, kun rekisteröidyt.

Kun olet liittänyt tilisi, USPS:n kaupalliset hinnat näkyvät kassalla oletusarvoisesti. USPS:n kaupalliset hinnat ovat halvemmat kuin vähittäismyyntihinnat, ja niiden lähetystarrat on hankittava verkkokaupasta. Jos haluat näyttää korkeampia hintoja, voit ottaa vähittäismyyntihinnat käyttöön, kun lisäät USPS:n laskemat hinnat.

Huom: Jos sinulla on ongelmia USPS:n asennuksen kanssa, ota yhteyttä suoraan USPS-palveluun. Shopify ei voi hankkia USPS-kirjautumistunnuksiasi eikä tarjota tukea USPS-tilillesi.

Aktivoi USPS:n laskettu toimitus

1. klikkaa Tilit ja integroinnit ‑osassa Hallinnoi integrointeja.
  2. Lisää USPS kuljetusliikkeeksi: - Jos sinulla ei ole yhtään aktiivista kuljetusliikkeen tiliä, klikkaa ensin Yhdistä kuljetusliikkeen tili ja klikkaa sitten USPS:n vieressä Yhdistä tili.

• Jos sinulla jo on kuljetusliikkeen tili, klikkaa ensin Hallinnoi kuljetusliikkeitä ja klikkaa sitten USPS:n vieressä Yhdistä tili.
  3. Kirjoita USPS:n kirjautumistunnukset Yhdistä USPS -valintaikkunaan.

4. Valitse, lisätäänkö USPS:n hinnat olemassa oleville toimitusalueille. Tämä korvaa nykyiset USPS-hinnat ja lisää ne kaikille toimitusalueille, myös niille, joissa et tällä hetkellä käytä USPS:ää.

5. Klikkaa Tallenna.

Jos tarkoituksesi ei ollut lisätä USPS-hintoja toimitusalueillesi tilin määrityksen aikana, luo kuljetusliikkeen laskemat hinnat, jotta voit lisätä USPS:n hinnat kassalle.

Poista USPS käytöstä

Jos et enää halua käyttää USPS:ää (esimerkiksi, jos tilisi kuljetusliikkeessä on vanhentunut), varmista, että palvelua ei tarjota asiakkaillesi kassalla.

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Tilit ja integroinnit ‑osassa Hallinnoi integrointeja.
  2. klikkaa Kuljetusliikkeiden tilit -kohdassa Hallinnoi kuljetusliikkeitä.
  3. klikkaa USPS:n vieressä Katkaise tili.
  4. Vahvista deaktivointi napauttamalla valintaikkunassa Katkaise tili.