Aktivera leverans med USPS

Om du har avtalade rabatterade fraktkostnader genom ditt eget konto med UPS kan du visa dina rabatterade fraktkostnader för dina kunder i kassan. För att visa dina avtalade kostnader behöver du ha funktionen leverans beräknad av bud på ditt Shopify-konto. För ytterligare information se Fraktkostnader beräknade av tredjeparts-bud.

När du har anslutit ditt konto visas USPS kommersiella priser i kassan som standard. USPS kommersiella priser är lägre än detaljhandelspriser och sedlarna måste köpas online. Om du vill visa de dyrare priserna kan du aktivera detaljhandelspriset när du lägger till USPS beräknade priser.

Aktivera beräknad frakt för USPS

1. Lägg till USPS som en transportör i avsnittet Budkonto:

• Klicka på Anslut budkonto och sedan på Anslut konto intill USPS om du inte har några tillagda budkonton.
    • Om du redan har lagt till ett budkonto klickar du på Hantera budföretag och sedan på Anslut konto intill USPS.
  2. I dialogrutan Anslut USPS väljer du USPS-handelspriser för att aktivera dina framförhandlade USPS-priser. Om du inte har förhandlat fram dina priser med USPS väljer du USPS-detaljhandelspriser.

3. Klicka på Spara.

När du har anslutit ditt USPS-konto måste du skapa dina USPS-beräknade priser för att lägga till USPS-priser i din kassa.

Inaktivera USPS

Om du inte längre vill använda USPS beräknade priser måste du se till att tjänsten inte erbjuds dina kunder i kassan.

Steg:

1. Klicka på Hantera bud i avsnittet Budkonton.
  2. Bredvid USPS klickar du på Koppla bort konto.
  3. Klicka på Inaktivera konto i dialogrutan för att bekräfta inaktiveringen.