Fraktkostnader som beräknas av ett bud från tredje part

Om du har ett eget konto hos ett budföretag kan du visa dina avtalade fraktkostnader från det budföretaget till kunder i kassan.

Du måste ha den budberäknade fraktfunktionen i din Shopify-plan för att ansluta dina egna budkonton till Shopify. Den här funktionen ingår i Shopify Advanced och Shopify Plus-planerna och kan läggas till i en plan för en månadsavgift. Kontakta Shopifys support för mer information.

Obs! Om din butik är berättigad till Shopify Shipping så kan du visa beräknade priser för dina kunder vid utcheckning. Om ditt företag är baserat i USA kan du visa priser från USPS, DHL Express eller UPS. Om det är baserat i Kanada kan du visa priser från Canada Post. Du kan då köpa den rabatterade fraktetiketten direkt från din Shopify admin och skriva ut den hemma.