Fraktkostnader som beräknas av ett bud från tredje part

Om du har ett eget konto hos ett budföretag kan du visa dina avtalade fraktkostnader från det budföretaget till kunder i kassan.

Du måste ha funktionen transportörsberäknad frakt i din butiks Shopify-prenumerationsplan för att ansluta dina egna budföretagskonton till Shopify. Den här funktionen ingår i planerna Advanced Shopify och Shopify Plus och kan läggas till i alla planer för en månadsavgift. Kontakta Shopify-support för mer information.

Om du använder Shopifys distributionsnätverk, se ställa in dina fraktkostnader för Shopifys distributionsnätverk.

Obs! Om din butik är berättigad till Shopify Shipping så kan du visa beräknade priser för dina kunder vid utcheckning. Om ditt företag är baserat i USA kan du visa priser från USPS, DHL Express eller UPS. Om det är baserat i Kanada kan du visa priser från Canada Post. Du kan då köpa den rabatterade fraktetiketten direkt från din Shopify admin och skriva ut den hemma.