Koldioxidneutral leverans med Planet

Om du vill göra dina leveranser koldioxidneutrala kan du installera Planet-appen. Med Planet kan du vidta följande åtgärder:

• Gör dina leveranser koldioxidneutrala genom att finansiera innovativa företag som tar bort koldioxid (CO2) ur atmosfären och lagrar det.
  • Ge dina kunder möjlighet att välja koldioxidneutral leverans genom att betala 0,25 USD.
  • Visa ditt engagemang för koldioxidneutral leverans genom att lägga till ett anpassningsbart Planet-märke och marknadsföringstillgångar i din webbshop.
  • Få tillgång till analyser som ger insikter om dina koldioxidneutrala leveranser och hur mycket koldioxid du har tagit bort.