Verzending met USPS activeren

Als u verzendtarieven met korting heeft onderhandeld via uw eigen USPS-account, dan kun je je verzendtarieven met korting aan uw klanten weergeven tijdens checkout. Om uw onderhandelde tarieven weer te geven, moet u de functie Berekende verzendkosten in uw Shopify-account hebben. Raadpleeg Berekende verzendkosten van derden voor meer informatie.

Registreren voor een USPS-gebruikers-ID

Registreer u voor een gebruikers-ID voor USPS Web Tools door het registratieformulier van USPS Web Tools in te vullen.

Wanneer u het registratieproces heeft voltooid, krijgt u per e-mail een gebruikers-ID van USPS. Noteer deze ID, aangezien je je USPS-gebruikers-ID nodig heeft om de activering in Shopify te voltooien.

Uw gebruikers-ID van USPS Web Tools bestaat uit een combinatie van letters en cijfers, bijvoorbeeld 123ABCDE1234, die automatisch wordt gegenereerd door USPS.

De gebruikers-ID geeft u toegang tot API's voor pakkettracering, tarieven en serviceleveringstandaarden bij USPS wanneer je je registreert.

Nadat je je account heeft gekoppeld, worden de commerciële tarieven van USPS standaard weergegeven bij het afrekenen. De commerciële tarieven van USPS zijn lager dan de winkelprijzen en de labels moeten online worden gekocht. Als u de duurdere tarieven wilt weergeven, kun je de winkelprijs inschakelen als u door USPS berekende tarieven toevoegt.

Berekende verzending activeren voor USPS

1. Klik in de sectie Accounts en integraties op Integraties beheren.
  2. Klik in het gedeelte Koeriersaccounts op Koeriers beheren.
  3. Klik naast USPS op Account koppelen.
  4. Voer in het dialoogvenster USPS koppelen uw USPS-inloggegevens in.
  5. Geef aan of u USPS-tarieven wilt toevoegen aan uw bestaande verzendzones. Hierdoor worden uw huidige USPS-tarieven vervangen en worden ze toegevoegd aan alle verzendzones, zelfs die tarieven die u momenteel niet gebruikt voor USPS-tarieven.
  6. Klik op Opslaan.

Als u tijdens het instellen van het account geen USPS-tarieven aan uw verzendzones heeft toegevoegd, maakt u door de vervoerder berekende tarieven aan om USPS-tarieven aan uw betaalomgeving toe te voegen.

USPS deactiveren

Als u USPS niet langer wilt gebruiken (bijvoorbeeld als uw account bij hen is verlopen), moet u ervoor zorgen dat de service niet wordt aangeboden aan uw klanten bij het afrekenen.

Stappen:

1. Klik in de sectie Accounts en integraties op Integraties beheren.
  2. Klik in het gedeelte Koeriersaccounts op Koeriers beheren.
  3. Klik naast USPS op Account loskoppelen.
  4. Klik in het dialoogvenster op Account ontkoppelen om de deactivering te bevestigen.