Verzending met USPS activeren

Als je verzendtarieven met korting hebt onderhandeld via je eigen USPS-account, dan kun je je verzendtarieven met korting aan je klanten weergeven tijdens checkout. Om je onderhandelde tarieven weer te geven, moet je de functie Berekende verzendkosten in je Shopify-account hebben. Raadpleeg Berekende verzendkosten van derden voor meer informatie.

Registreren voor een USPS-gebruikers-ID

Registreer je voor een gebruikers-ID voor USPS Web Tools door het registratieformulier van USPS Web Tools in te vullen.

Wanneer je het registratieproces hebt voltooid, krijg je per e-mail een gebruikers-ID van USPS. Noteer deze ID, aangezien je je USPS-gebruikers-ID nodig hebt om de activering in Shopify te voltooien.

Je gebruikers-ID van USPS Web Tools bestaat uit een combinatie van letters en cijfers, bijvoorbeeld 123ABCDE1234, die automatisch wordt gegenereerd door USPS.

De gebruikers-ID geeft je toegang tot API's voor pakkettracering, tarieven en serviceleveringstandaarden bij USPS wanneer je je registreert.

Nadat je je account hebt gekoppeld, worden de commerciële tarieven van USPS standaard weergegeven bij het afrekenen. De commerciële tarieven van USPS zijn lager dan de winkelprijzen en de labels moeten online worden gekocht. Als je de duurdere tarieven wilt weergeven, kun je de winkelprijs inschakelen als je door USPS berekende tarieven toevoegt.

Berekende verzending activeren voor USPS

1. Klik in de sectie Accounts en integraties op Integraties beheren.
  2. Klik in het gedeelte Koeriersaccounts op Koeriers beheren.
  3. Klik naast USPS op Account koppelen.
  4. Voer in het dialoogvenster USPS koppelen je USPS-inloggegevens in.
  5. Geef aan of je USPS-tarieven wilt toevoegen aan je bestaande verzendzones. Hierdoor worden je huidige USPS-tarieven vervangen en worden ze toegevoegd aan alle verzendzones, zelfs die tarieven die je momenteel niet gebruikt voor USPS-tarieven.
  6. Klik op Opslaan.

Maak door de vervoerder berekende tarieven aan als je tijdens het instellen van het account geen USPS-tarieven aan je verzendzones hebt toegevoegd om USPS-tarieven aan je betaalomgeving toe te voegen.

USPS deactiveren

Als je USPS niet langer wilt gebruiken (bijvoorbeeld als je account bij hen is verlopen), moet je ervoor zorgen dat de service niet wordt aangeboden aan je klanten bij het afrekenen.

Stappen:

1. Klik in de sectie Accounts en integraties op Integraties beheren.
  2. Klik in het gedeelte Koeriersaccounts op Koeriers beheren.
  3. Klik naast USPS op Account loskoppelen.
  4. Klik in het dialoogvenster op Account ontkoppelen om de deactivering te bevestigen.