Verzending met USPS activeren

Als je verzendtarieven met korting hebt onderhandeld via je eigen USPS-account, dan kun je je verzendtarieven met korting aan je klanten weergeven tijdens checkout. Om je onderhandelde tarieven weer te geven, moet je de functie Berekende verzendkosten in je Shopify-account hebben. Raadpleeg Berekende verzendkosten van derden voor meer informatie.

Nadat je je account hebt gekoppeld, worden de commerciële tarieven van USPS standaard weergegeven bij de checkout. De commerciële tarieven van USPS zijn lager dan de winkelprijzen en de labels moeten online worden gekocht. Als je de duurdere tarieven wilt weergeven, kun je de winkelprijs inschakelen als je door USPS berekende tarieven toevoegt.

Berekende verzending activeren voor USPS

1. Voeg in het gedeelte Koeriersaccounts USPS toe als vervoerder:

• Als je geen vervoerdersaccounts hebt toegevoegd, klik je op Koeriersaccount koppelen en vervolgens op Account koppelen naast USPS.
    • Als er al een vervoerdersaccount is toegevoegd, klik je op Vervoerders beheren en vervolgens op Account koppelen naast USPS.
  2. Selecteer USPS-handelstarieven in het dialoogvenster USPS koppelen om je onderhandelde USPS-tarieven te activeren. Als je nog niet hebt onderhandeld over je tarieven met USPS, selecteer je Winkelprijzen van USPS.

3. Klik op Opslaan.

Nadat je je USPS-account hebt gekoppeld, maak je berekende USPS-tarieven aan om USPS-tarieven aan je checkout toe te voegen.

USPS deactiveren

Als je geen berekende tarieven van USPS meer wilt gebruiken, zorg je ervoor dat de service bij de checkout niet aan je klanten wordt aangeboden.

Stappen:

1. Klik in de sectie Koeriersaccounts op Vervoerders beheren.
  2. Klik naast USPS op Account loskoppelen.
  3. Klik in het dialoogvenster op Account ontkoppelen om de deactivering te bevestigen.