Aktivering af beregnet levering med UPS

Du kan vise leveringspriser ved betaling, som er beregnet af UPS. Du skal opsætte din UPS-konto og derefter knytte den til din Shopify-administrator.

Når du har knyttet din UPS-konto til Shopify-administratoren, kan du opsætte priser, der er beregnet af UPS.

Hvis din butik er baseret i USA, kan du også gøre følgende:

Krav til aktivering af beregnet levering med UPS

Hvis du vil aktivere beregnet levering med UPS, skal du opfylde følgende krav:

• Du skal have en UPS konto med et kontonummer (nogle gange kaldet et fragtmandsnummer).
  • Din butik skal have et Advanced Shopify- eller et Plus-abonnement. Hvis du har Shopify-abonnementet, kan du tilføje denne funktion for et månedligt gebyr eller skifte fra månedlig til årlig fakturering. Kontakt Shopify Support, hvis du vil vide mere.

Trin 1: Tilmeld dig en konto hos UPS

Hvis du ikke allerede har en UPS-konto, kan du tilmelde dig en.

Fremgangsmåde:

1. Besøg UPS-websitet.
  2. Tilmeld dig en konto ved at bruge et af de associerede websites eller ved at udfylde formularen efter behov.
  3. Acceptér UPS' teknologiaftale (UPS Technology Agreement), og klik derefter på Tilmeld dig.
  4. Bekræft din mailadresse for at fuldføre registreringsprocessen.

Trin 2: Få dit UPS-kontonummer

Afhængigt af, hvornår og hvordan du oprettede din UPS-konto, har den muligvis ikke et kontonummer (nogle gange kaldet et fragtmandsnummer) tilknyttet endnu. Du kan se, om din konto allerede har et kontonummer eller tilmelde dig et.

Find dit kontonummer

Hvis du allerede har et kontonummer, kan du finde det på en kopi af en UPS-faktura eller ved at logge ind på din UPS-konto. Hvis du ikke har et kontonummer, kan du tilmelde dig online for at få et.

Fremgangsmåde:

1. Log ind på din konto på UPS-websitet.
  2. Fra betalingsmenuen øverst til højre på siden skal du vælge Betalingsmuligheder.

Dit kontonummer vises i kolonnen Nummer under Mine betalingsmetoder. Dit kontonummer er i et format, der minder om 123AB4. Hvis et kontonummer ikke vises her, skal du tilmelde dig online for at få et.

Tilmeld dig for at få et kontonummer hos UPS

Hvis din UPS-konto ikke har et kontonummer tilknyttet endnu, skal du registrere dig for at få et.

Fremgangsmåde:

1. Log ind på din konto på UPS-websitet.
  2. Fra betalingsmenuen øverst til højre på siden skal du vælge Betalingsmuligheder.
  3. Vælg Tilføj ny konto i menuen Tilføj en betalingsmetode, og klik derefter på Tilføj.
  4. Vælg den adresse, du vil registrere med, og klik derefter på Næste.
  5. Indtast dine svar på spørgsmålene om din leveringsprofil.

Du kan nu indtaste dit kontonummer for at tilknytte din UPS-konto.

Trin 3: Bekræft din adresse

Du skal bekræfte din konto med den adresse, der er knyttet til dit kontonummer.

Fremgangsmåde:

1. Log ind på din konto på UPS-websitet.
  2. Fra betalingsmenuen øverst til højre på siden skal du vælge Betalingsmuligheder.
  3. I afsnittet Mine betalingsmetoder skal du finde den korrekte konto og derefter klikke på Rediger.
  4. Åbn afsnittet Lokationens adresse.
  5. Brug posterne for land og postnummer i dette afsnit for at godkende din konto.

Trin 4: Bekræft din faktura

Hvis du har modtaget en faktura i de sidste 90 dage (eller de sidste 45 dage for konti uden for USA og Canada), skal du godkende din konto med en af dine tre seneste fakturaer. Hvis du ikke har modtaget en faktura i denne periode, behøver du ikke at gennemføre dette trin.

Hvis du har tilmeldt dig UPS Faktureringscenter, kan du se dine fakturaer online.

Fremgangsmåde:

1. Log ind på UPS Faktureringscenter.
  2. Klik på Vis faktura i afsnittet Genvejslinks.
  3. Vælg en relevant faktura ved at klikke på fakturanummeret.
  4. Klik på Vis/download fakturadata.

På din UPS-faktura kan du finde følgende oplysninger:

• Fakturadato, Fakturanummer og Kontrol-id vises under Faktura for leveringstjeneste i øverste højre hjørne af fakturaen.
  • Dit fakturabeløb vises ved siden af Skyldigt beløb i denne periode nederst på fakturaen. Hvis dette beløb er 0, skal du bruge mængden i Opkrævede beløb i denne periode, som vises under Samlede opkrævede beløb.

Trin 5: Tilknyt din UPS-konto

Du skal oprette en UPS-konto og have en UPS-faktura, før du kan knytte din UPS-konto til Shopify.

Når du tilknytter din konto, kan du vælge at bruge leveringspriser for detailhandel, som er fastsat af UPS, eller leveringspriser, som din virksomhed har forhandlet med UPS. Der kan gå op til tre arbejdsdage, før dine forhandlede priser vises ved betaling. Hvis dine forhandlede priser ikke vises efter tre arbejdsdage, skal du kontakte Shopify Support for at få hjælp.

Fremgangsmåde:

Når du har knyttet din UPS-konto til Shopify, vises en ny post i afsnittet Yderligere brugere på din kontoside på din UPS-konto. Dette er den Shopify-konto, der er knyttet til din UPS-konto. Den indeholder et konto-id, som du måske ikke genkender, og den mailadresse, der er knyttet til din Shopify-konto. Denne konto er påkrævet. Hvis du fjerner den, mister du tilknytningen mellem dine UPS- og Shopify-konti, og du skal kontakte Shopify Support for at løse problemet.

Trin 6: Test dine leveringspriser beregnet af fragtfirmaer

Når du har knyttet dit tredjepartsfragtfirma til Shopify-administrator, kan du teste integrationen af din konto og se forhåndsvisninger af beregnede leveringspriser for specifikke pakketyper, -størrelser og leveringsdestinationer i Shopify-administrator.

De leveringspriser, der vises under tests, er eksempler på priser og kan være forskellige fra de leveringspriser, der vises til dine kunder ved betaling.

Trin 7: Opsæt leveringspriser beregnet af fragtfirmaer

Opsæt dine leveringspriser, der er beregnet af UPS, for at vise dem til dine kunder ved betalingsprocessen.

Få support

Hvis du oplever problemer med opsætningen af din UPS-konto, kan du besøge UPS' hjælpe- og supportcenter eller kontakte UPS' kundesupport:

Få hjælp til opsætning af din UPS-konto
Land Kontaktnummer
USA 1-800-742-5877
Canada 1-800-742-5877
Storbritannien 03457 877 877

Kontakt Shopify Support, hvis du oplever problemer med at knytte din UPS-konto til Shopify.

Deaktivering af beregnet levering fra UPS

Hvis du ikke længere ønsker at bruge beregnet levering fra UPS, kan du afbryde tilknytningen til din konto hos fragtfirmaet via Shopify-administratoren.

UPS-kontotyper

Beskrivelse af de forskellige UPS-kontotyper
Kontotype Metode Beskrivelse
Daglig afhentning Afhentning En UPS-chauffør stopper ved din lokation én gang pr. arbejdsdag, som planlagt. Du kan planlægge daglige afhentninger på UPS.com. Du kan få mere at vide om denne tjeneste under Daglig afhentning
Engangsafhentning Afhentning Du ringer til UPS for at få dine pakker afhentet ved at planlægge en afhentning online eller via telefon efter behov. Du kan få mere at vide om denne tjeneste under UPS On-Call Pickup.
Kundetæller Aflevering Du afleverer dine pakker hos et UPS-kundecenter (lokationer for UPS-butikker, autoriserede forsendelsessteder og UPS-adgangspunkter).
Brevcenter Aflevering Du afleverer dine pakker i en UPS-afleveringskasse.
Luftfragtscenter Aflevering Du afleverer dine pakker på et luftfragtscenter.