Shopify Shipping -tarrojen toimitusvakuutus

Jos tilaustesi lähetyspaikka on Yhdysvalloissa ja ostat Shopify Shipping -tarroja, voit parantaa tilaustesi turvaa ostamalla toimitusvakuutuksen, joka voi korvata vahinkoja jopa 5 000 Yhdysvaltain dollarin edestä. Toimitusvakuutus suojaa lähetyksesi katoamisen, varkauksien ja vaurioiden varalta.

Kun ostat lähetystarroja, voit vakuuttaa toimituksesi ja lähettää korvausvaatimuksia suoraan Shopify administa. Shopifyn kautta ostamasi vakuutuksen järjestäjänä toimii Shipsurance.

Oikeutus toimitusvakuutukseen

Sinun täytyy täyttää seuraavat vaatimukset ollaksesi oikeutettu toimitusvakuutukseen:

Jotta voit saada jopa 200 Yhdysvaltain dollarin (USD) arvoisen toimitusvakuutuksen kaikkiin oikeutettuihin lähetystarroihisi ilmaiseksi, sinun on täytettävä myös seuraavat vaatimukset:

• Olet aktivoinut Shopify Payments -palvelun kaupassasi.
  • Kauppasi käytössä on oltava Shopify-, Advanced Shopify- tai Plus-sopimus.

Hintaan sisältyvä toimitusvakuutus

Jos käytössäsi on Shopify-, Advanced Shopify- tai Plus-sopimus ja olet aktivoinut Shopify Payments -palvelun, 200 USD:n toimitusvakuutus lisätään automaattisesti kaikkiin vaatimukset täyttäviin tarroihin ilmaiseksi. Hintaan sisältyvä toimitusvakuutus koskee vain Shopify Shippingin kautta ostettuja tarroja.

Kun ostat lähetystarran, siihen sisältyvä toimitusvakuutus näkyy TOIMITUSVAKUUTUS-osiossa. Jos tilauksesi arvo on yli 200 USD, voit ostaa vakuutuksen koko toimituksen arvolle tai lisätä valitsemasi summan.

Varmista, että vakuutus sisältyy lähetystarraan

1. Klikkaa Shopify Adminissa Tilaukset.
  2. Klikkaa tilausta, jonka lähetystarran haluat ostaa.
  3. klikkaa Jakelematta-kohdassa Luo lähetystarra.
  4. Vahvista TOIMITUSVAKUUTUS-osiossa, että Shopify Shipping -vakuutus sisältyy hintaan.
  5. Valinnainen: Jos haluat ostaa lisävakuutuksen, valitse Vakuuta lähetyksen täysi arvo tai Vakuuta mukautettu summa. Lue lisää Toimitusvakuutuksen maksuista.

Toimitusvakuutuksen ostaminen

Jos et ole oikeutettu toimitustarran hintaan sisältyvään toimitusvakuutukseen, voit syöttää toimitusvakuutuksen korvaussumman, jonka haluat lisätä lähetykseesi TOIMITUSVAKUUTUS-osiossa.

Ennen kuin ostat toimitusvakuutuksen, tarkista seuraavat seikat:

• Voit ostaa toimitusvakuutuksen 100 USD:n lisäyksillä. Jos esimerkiksi haluat vakuuttaa tuotteet, jotka ovat arvoltaan 250 $ ja käytät kansainvälistä toimitusta, joka maksaa 20,50 $, voit lisätä lähetystarraan vakuutuksen, joka kattaa 270,50 $. Vakuutusmaksun hinta on 1,29 $ x 3 (per alkava 100 $), eli yhteensä 3,87 $.
  • Toimitusvakuutuksen ja lähetystarrojen veloitukset näkyvät erikseen Shopify adminin Laskutus-sivulla.
  • Voit peruuttaa toimitusvakuutuksen mitätöimällä käyttämättömän lähetystarran 30 päivän kuluessa tarran ostosta. Kun olet peruuttanut vakuutuksen, et voi enää lähettää korvaushakemusta ja saat vakuutusmaksukrediitin. Voit käyttää tämän krediitin vain tulevien toimitusvakuutuksen ostoihin.
  • USPS First Class Mail -toimituspalvelu ei ole oikeutettu vakuutuksen piiriin.

Toimitusvakuutuksen vakuutusmaksut

Seuraavassa taulukossa on lisätietoja vakuutusmaksuista:

Vakuutusmaksut
Lähetyksen tyyppi Vakuutuksen hinta
Kotimaan lähetykset 0,89 USD per 100 USD kattavuutta kohti
Kansainväliset lähetykset 1,29 USD per 100 USD kattavuutta kohti

Osta toimitusvakuutus

1. Klikkaa Shopify Adminissa Tilaukset.
  2. Klikkaa tilausta, jonka lähetystarran haluat ostaa.
  3. klikkaa Jakelematta-kohdassa Luo lähetystarra.
  4. Syötä TOIMITUSVAKUUTUS-osioon vakuutuksen korvausmäärä.

Toimitusvakuutuksen korvausvaatimuksen lähettäminen

Voit lähettää toimitusvakuutuksen korvausvaatimuksen kadonneista, vahingoittuneista ja varastetuista lähetyksistä suoraan Shopify adminissa.

Ennen kuin lähetät korvausvaatimuksen, tarkista seuraavat seikat:

• Jos toimitusvakuutus on ostettu tai sisällytetty lähetystarraan, jolla myös on kuljetuspalvelun tarjoama vakuutusturva, kadonneiden, vaurioituneiden tai varastettujen lähetysten korvausvaatimuksista on ilmoitettava Shipsurancelle eikä kuljetuspalvelulle.
  • Voit lähettää useimpien lähetysten korvausvaatimuksen aikaisintaan 24 tunnin kuluessa tilauksen lähettämisestä ja enintään 120 päivän kuluttua toimituspäivästä.

Korvaushakemuksen lähettäminen

Kun olet lähettänyt korvausvaatimuksen, saat sähköpostiviestin, jossa on korvausvaatimuksen tunnus ja linkki, jolla pääset Shipsurance-vakuutusportaaliin. Linkkiä klikkaamalla voit tarkistaa korvausvaatimuksesi tilan. Voit tarkistaa tilan myös klikkaamalla tilauksessa korvausvaatimuksen tietoja.

Tuen pyytäminen avointa korvaushakemusta varten

Shopify ei tarjoa korvausvaatimuksiin liittyvää tukea. Jos olet ostanut toimitusvakuutuksen ja tarvitset tukea, sinun on otettava suoraan yhteyttä Shipsurance-tukeen: