Shopify Shipping med FedEx fra Shippo

Hvis du sender fra en lokation i USA, kan du købe Shopify Shipping-labels fra FedEx fra Shippo. Du kan sende dine pakker til nationale adresser.

De leveringspriser, du opkræves, er baseret på Shopifys konto hos Shippo.

Hvis du vil bruge dine egne forhandlede priser til køb af FedEx-fragtlabels og vise FedEx-beregnede priser ved betaling, kan du finde flere oplysninger under Aktivér beregnet levering med FedEx.

Overvejelser i forbindelse med levering af pakker med FedEx fra Shippo

Gennemgå følgende overvejelser, inden du installerer FedEx by Shippo:

• FedEx by Shippo sender kun indenrigs i USA og understøtter ikke internationale destinationer. Hvis du vil købe fragtlabels via FedEx by Shippo, skal du have en lokation i USA.
  • Afhentninger er ikke tilgængelige med FedEx fra Shippo. Du skal aflevere dine pakker på en FedEx-lokation.

Installer FedEx by Shippo

Du skal installere FedEx by Shippo-appen, før du kan købe FedEx-labels med Shopify Shipping eller din egen FedEx-konto. Appen kræver ikke en Shippo-konto.

Du kan installere appen fra Shopify App Store eller når du køber fragtlabels.

Trin:

1. Klik på FedEx by Shippo i Leveringsapps i afsnittet Leveringstjeneste.
  2. Følg trinnene til installation af FedEx by Shippo-appen.

Når du har installeret FedEx by Shippo-appen, kan du købe FedEx by Shippo-leveringstjenester i afsnittet Leveringstjeneste, når du køber fragtlabels.

Hvis du har tilknyttet din egen FedEx-konto, vil du blive debiteret baseret på de priser, du selv har forhandlet med FedEx. Hvis du ikke har tilknyttet din egen FedEx-konto, vil din Shopify-faktura blive debiteret efter Shopifys konto hos Shippo.

Indenrigsforsendelse med FedEx fra Shippo

Du kan afsende indenrigs i USA med FedEx fra Shippo ved hjælp af følgende posttyper:

Beskrivelse af leveringstyperne til indenrigslevering med FedEx
Leveringstjeneste Leveringstidslinje Beskrivelse
FedEx Ground® Economy 2-7 arbejdsdage En økonomisk måde at afsende små pakker inden for USA. Forsendelser til Alaska, Hawaii, Puerto Rico og de amerikanske territorier understøttes ikke.
FedEx Home Delivery® 1-5 dage (sammenhængende USA)
3-7 dage (Alaska og Hawaii)
Afsend ordrer udelukkende til privatadresser i USA.
FedEx Ground® 1-5 dage (sammenhængende USA)
3-7 dage (Alaska og Hawaii)
Afsend ordrer udelukkende til virksomhedsadresser i USA.
FedEx Express Saver® 3 arbejdsdage Afsend pakker hurtigt og prisvenligt i USA. Leveringsoprindelser i Alaska/Hawaii understøttes ikke.
FedEx 2Day® AM 2 arbejdsdage (morgen) Afsend ordrer indenrigs i USA inden for 2 dage efter aflevering for at sikre levering inden middag.
FedEx 2Day® 2 arbejdsdage Afsend ordrer inden for USA om 2 dage fra aflevering.
FedEx Priority Overnight® Næste arbejdsdag (formiddag) Afsend ordrer inden for USA, som skal ankomme om formiddagen den næste arbejdsdag.
FedEx Standard Overnight® Næste arbejdsdag Afsend ordrer i USA, der skal ankomme næste arbejdsdag.

Farlige indenrigsvarer og -materialer med FedEx fra Shippo-forsendelser

Shopify Shipping understøtter ikke levering af farlige materialer eller varer, som FedEx anser som farligt gods. Pakker med tobak, elektroniske cigaretter, skydevåben, alkohol, tøris og produkter med litium-ion-batterier er forbudt. Det er dit ansvar som afsender at forstå og overholde alle FedEx’ direktiver og retningslinjer. Selvom FedEx tillader afsendelse af visse farlige materialer i henhold til deres regler og direktiver, er forsendelser med disse varer forbudt af Shopify Shipping og skal derfor afsendes direkte via FedEx.

Få mere at vide om farlige varer og farlige materialer (indenrigs) på siden Vejledning til FedEx- tjenester.

Krav til pakker, der sendes med FedEx fra Shippo

De maksimale værdier, som FedEx fra Shippo tillader for FedEx Ground® Economy, er følgende:

• maksimumvægt: 31 kg (70 pund)
  • den kombinerede længde og omkreds må højst være 330 cm (130 tommer)
    • for pakker under 0,4 kg er den kombinerede længde og omkreds 215 cm (84 tommer)

De højeste værdier, som FedEx by Shippo tillader for FedEx Home Delivery® og FedEx Ground®, er følgende:

• maksimumvægt: 68 kg (150 pund)
  • maksimumlængde: 274 cm (108 tommer)
  • den kombinerede længde og omkreds må højst være 419 cm (165 tommer)

De maksimale værdier, som FedEx by Shippo tillader for FedEx Express Saver®, FedEx 2Day®, FedEx 2Day® AM, FedEx Standard Overnight® og FedEx Priority Overnight®, er følgende:

• maksimumvægt: 68 kg (150 pund)
  • maksimumlængde: 302 cm (119 tommer)
  • den kombinerede længde og omkreds må højst være 419 cm (165 tommer)

Få mere at vide om krav til pakker på FedEx' website.

Kræv en underskrift, når en FedEx by Shippo-forsendelse leveres

Hvis du vil kræve en underskrift, når forsendelsen leveres, skal du gøre et af følgende, når du køber en fragtlabel:

• Hvis alle kan skrive under, skal du vælge Underskrift påkrævet. Denne tjeneste koster 6,35 USD.
  • Hvis underskriveren skal være over 21 år, skal du vælge underskrift fra en voksen. Denne tjeneste koster 7,65 USD.

Sådan sender du krav for FedEx fra Shippo-forsendelser

Hvis du bruger FedEx fra Shippo med Shopify Shipping, og din FedEx fra Shippo-levering forsvinder, beskadiges eller er forsinket, kan du sende et krav for leveringen til Shopify Shipping Support.

Inkluderet forsikringsdækning for FedEx fra Shippo-forsendelser

FedEx tilbyder en dækning på op til 100 USD for mistede og beskadigede pakker.

Send et krav for forsvundne eller beskadigede FedEx fra Shippo-forsendelser

Hvis din FedEx fra Shippo-forsendelse er forsvundet eller beskadiget, skal du sende en mail til Shopify Shipping Support på shipping-claims@shopify.com for at spore din pakke og indsende et krav.

Du skal indsende dit krav, så snart du opdager, at pakken er mistet eller beskadiget. FedEx skal modtage besked om krav, inden for 90 dage efter pakken blev leveret. I tilfælde af mistede pakker skal de have besked inden for 90 dage efter, at pakken blev accepteret af FedEx. Shopify Shipping-support skal også bruge tid på at behandle og videresende dit krav til FedEx, før ansvarsperioden udløber.

Medtag følgende oplysninger i din mail:

• din .myshopify.com-adresse
  • ordrenummeret i din Shopify-administrator
  • trackingnummeret
  • Kurerens navn, mailadresse, telefonnummer
  • kundens fulde navn, mailadresse, telefonnummer
  • beskrivelse af varerne i forsendelsen
  • antallet af varer i forsendelsen
  • detailværdi for hver vare
  • den samlede værdi af varerne i forsendelsen
  • Bevis på værdidokumentation, f.eks. kopi af faktura eller kvittering for detailsalg eller kopi af ordrestatussiden

Du skal også medsende følgende oplysninger for beskadigede FedEx fra Shippo-forsendelser:

• beskrivelse af skaden
  • detaljeret oversigt over følgende:
    • beskadiget ekstern emballage
    • intern emballage
    • beskadiget indhold
    • fragtlabel, der er knyttet til emballagen

Send et krav for forsinkede FedEx fra Shippo-forsendelser

Hvis din FedEx fra Shippo-forsendelse er blevet forsinket, og du ønsker at spore pakken og indsende et krav, skal du sende en mail til følgende mailadresse:

Du skal anmode om dit krav inden for 12 kalenderdage fra afsendelsesdatoen, den dato, hvor pakken blev afleveret hos FedEx.

Inkluder følgende i din e-mail:

• din .myshopify.com-adresse
  • ordrenummeret i din Shopify-administrator
  • trackingnummeret
  • den dato, hvor pakken blev afleveret med FedEx
  • den dato, hvor forsendelsen blev leveret

Anmod om hjælp til FedEx fra Shippo-forsendelser

Hvis du bruger FedEx fra Shippo med Shopify Shipping, og du har brug for hjælp, kan du se i nedenstående tabel, hvem du skal kontakte.

Hvem, du skal kontakte, når du har brug for hjælp med FedEx fra Shippo med Shopify Shipping efter dine behov
Situation Kontakt
Få hjælp, før du køber en label. Shopify Support
Få hjælp efter at have købt en label, såsom omdirigering af en pakke. Shopify Support
Indsend et krav. Send en mail til Shopify Shipping-support
Bestrid en leveringsjustering. Shopify Support