Konfiguration af Shopify Shipping

Bemærk: Shopify Shipping er tilgængelig for ordrer, der afsendes fra behandlingssteder i USA (USPS, DHL Express og UPS) og Canada (Canada Post). UPS-labels er ikke tilgængelige gennem Shopify Shipping for butikker i Puerto Rico. Hvis du er i Puerto Rico og ønsker at bruge UPS, kan du tilføje UPS som et tredjepartsleveringsfirma.

Der er et par trin forbundet med at bruge fragtlabels til dine ordrer:

Køb en fragtlabel i din Shopify-administrator eller Shopify-appen. Du kan gøre dette på ordrens side for Behandling.

Download og udskriv din fragtlabel. Du kan bruge en stationær printer eller en understøttet labelprinter.

Sæt din label på ydersiden af din pakke. Hvis du ikke bruger labels, kan du bruge tape eller en pakkemuffe.

Aflever din pakke på ethvert posthus.

Leveringsfunktioner varierer efter abonnement

Leveringselementer, der er tilgængelige via plan
Funktioner Basic Shopify Shopify Advanced Shopify
Rabatter på Shopify-levering Godt Bedre Bedst
Udskriv fragtlabels
Vis beregnede priser ved betaling
Leveringssporing
Automatisk kundenotifikation via e-mail
Afsendelsesdato (kun USA)
Signaturbekræftelse
Tredjepartsberegnede priser - -

Shopify-understøttede printere til fragtlabels

Du opnår de bedste resultater ved at bruge Shopify-understøttet hardware til at udskrive de fragtlabels, du køber i din Shopify-administrator eller i Shopify-appen:

Hvis du ikke har en labelprinter, kan du udskrive dine fragtlabels ved hjælp af en stationær printer i stedet, og anbringe dem på dine pakker ved hjælp af et plasthylster eller pakningstape.

Når du har konfigureret din printer, er du klar til at købe en fragtlabel på ordrens side for Behandling. Du kan udskrive en prøvefragtlabel for at sikre, at din printer er konfigureret korrekt.

Tilføj beregnede priser til zoner

Hvis du bruger Shopify Shipping, kan du vise beregnede leveringspriser til dine kunder ved betalingen. Når du har en ny virksomhed med begrænsede ressourcer, er det nemt at reducere omkostningerne ved at give den nøjagtige pris.

Beregnet levering ved hjælp af USPS eller Canada Post er som standard inkluderet i din Shopify-administrator, hvis du er berettiget til Shopify Shipping. Leveringsomkostningerne beregnes automatisk af transportfirmaet når en ordre afgives, så dine kunder ser priser i realtid under betalingen.

Faktureringsplan

Når du har købt en fragtlabel, faktureres prisen via din Shopify-konto.

Fakturering af levering opkræves separat fra dit Shopify-abonnement. Hvis du annullerer en fragtlabel, bliver prisen refunderet som en kredit til fremtidige køb af labels – den refunderes ikke direkte til din Shopify-konto.

Din konto debiteres, når du når en faktureringstærskel, der bestemmes af dit nuværende Shopify-abonnement. Hvis du vil vide mere om, hvordan du faktureres for fragtlabels, skal du kontakte Shopify Support.

Bemærk: Hvis din butik er baseret i Canada, faktureres du i USD til den aktuelle vekselkurs, når du køber en fragtlabel.

Næste trin