Konfiguration af Shopify Shipping

Bemærk: Shopify Shipping er tilgængelig for ordrer, der afsendes fra behandlingslokationer i USA, Canada og Australien.

Hvis du tilmelder dig en Shopify-konto i USA eller Canada, føjes nogle Shopify Shipping-priser som standard til dine indstillinger for levering. Hvis du tilmelder dig i Australien, tilføjes nogle faste beløb som standard, og du kan tilføje Sendles priser baseret på din berettigelse.

• Hvis du befinder dig i USA, tilføjes USPS-priser som standard.
  • Hvis du befinder dig i Canada, tilføjes Canada Post-priser som standard.
  • Hvis du er i Australien, tilføjes faste beløb som standard.

Du kan ændre, hvilke leveringspriser der er tilgængelige for kunderne, i dine leveringsindstillinger. Få mere at vide under Konfiguration af leveringspriser.

Der er et par trin forbundet med at bruge fragtlabels til dine ordrer:

Køb en fragtlabel i din Shopify-administrator eller Shopify-appen. Du kan gøre dette på ordrens side for Behandling.

Download og udskriv din fragtlabel. Du kan bruge en stationær printer eller en understøttet labelprinter.

Sæt den på ydersiden af din pakke. Hvis du ikke bruger labels, kan du bruge tape eller en pakkemuffe.

Planlæg en afhentning eller aflevering af din pakke på et hvilket som helst posthus.

Konti hos transportfirmaer

Du behøver ikke at tilmelde dig yderligere konti hos transportfirmaer for at bruge Shopify Shipping.

Hvis du vil knytte din Shopify-konto til din egen konto hos transportfirmaer, kan du få mere at vide i Leveringspriser beregnet af tredjepartstransportfirma.

Shopify-understøttede printere til fragtlabels

Inden du køber din første fragtlabel, skal du beslutte, hvordan du vil udskrive fragtlabels. Du kan bruge en stationær printer eller en fragtlabelprinter. Hvis du vil bruge en fragtlabelprinter, skal du bruge en Shopify-understøttet labelprinter:

Labelprintere bruger labels, der har en selvklæbende bagside, som du sætter direkte på forsendelserne. Hvis du udskriver dine labels på en stationær printer, skal du anbringe dem på dine pakker ved hjælp af et plasthylster eller pakningstape.

Når du har konfigureret din printer, er du klar til at købe en fragtlabel på ordrens side for Behandling. Du kan udskrive en prøvefragtlabel for at sikre, at din printer er konfigureret korrekt.

Tilføj nøjagtige leveringsoplysninger

Leveringsfirmaer bruger en masse oplysninger til at fastsætte prisen for en fragtlabel, som f.eks. oprindelsesadresse, destinationsadresse, pakkens dimensioner og pakkens vægt. Du skal føje nøjagtige oplysninger til dine produkter, så leveringsfirmaerne kan beregne de korrekte leveringspriser for dine pakker. Hvis pakkeoplysningerne ikke er korrekte, kan du blive opkrævet for en prisjustering.

Produktvægte

Alle dine produkter skal have angivet nøjagtig vægt i deres produktoplysninger. Denne vægt kombineres med vægten af æsken, konvolutten eller en anden forsendelsesbeholder, som du bruger til at sende produktet. Den kombinerede vægt bruges til at beregne prisen for at sende pakken til kunden.

Du kan få mere at vide om, hvordan du føjer vægt til nye eller eksisterende produkter, under Varianter.

Pakkens dimensioner og vægt

I din Shopify-administrator kan du tilføje dimensionerne og vægten for den standardpakke, som du bruger til at afsende dine produkter. Pakkedimensionerne og -vægten bruges til at beregne leveringsomkostningerne, når en kunden betaler. Det er kun standardpakkes dimensioner, der bruges i betalingsprocessen.

Hvis du bruger flere pakketyper, når du sender dine produkter, kan du justere pakkens dimensioner, når du køber en fragtlabel. Hvis du vil have, at et leveringsfirma beregner leveringsomkostningerne ved betaling baseret på andre pakker end din standardpakke, kan du bruge en leveringsapp.

Oprindelsesadresse

Sørg for, at adressen for din lokation for behandling er nøjagtig. Du kan få mere at vide om, hvordan du ændrer din adressen for din lokation for behandling, under Konfiguration af dine lokationer.

Tilføj beregnede priser til zoner

Du kan justere de leveringspriser, der vises ved betaling for hvert af de områder, som du leverer til. Hvis du f.eks. befinder dig i USA, og du kun vil tilbyde ekspreslevering i den stat, hvor du befinder dig, kan du ændre din stats zone, så den indeholder ekspreslevering, og fjerne det fra andre zoner.

Få mere at vide under Opret beregnede leveringspriser.