Konfigurere Shopify Shipping

Det er et par steg steg som må følges for å bruke fraktetiketter for bestillingene dine:

Kjøp en fraktetikett i Shopify-administrator eller Shopify-appen. Du kan gjøre dette fra en bestillingsluttføring-side.

Last ned og skriv ut fraktetiketten. Du kan bruke en bordskriver eller en støttet etikettskriver.

Fest den på utsiden av pakken din. Hvis du ikke bruker etiketter, kan du bruke tape eller en følgeseddel.

Lever pakken på hvilket som helst postkontor.

Fraktfunksjoner tilgjengelig via abonnement

Fraktfunksjonene som er tilgjengelige med abonnement
Funksjoner Basic Shopify Shopify Advanced Shopify
Shopifys fraktrabatter Bra Bedre Best
Skriv ut fraktetiketter
Vis beregnede priser i kassen
Fraktsporing
Automatisk e-postvarsel til kunden
Forsendelsesdato (bare i USA)
Bekreftelse med underskrift
Tredjeparts beregnede priser

Shopify-støttede skrivere for fraktetiketter

For best mulig resultat, kan du bruke en Shopify-støttet maskinvare til å skrive ut fraktetiketter som du kjøper i Shopify-administrator eller Shopify-appen:

Hvis du ikke har en etikettskriver, kan du skrive ut fraktetikettene dine ved hjelp av en bordskriver i stedet, og feste dem til pakkene dine ved hjelp av en plastlomme eller pakketape.

Når du har konfigurert skriveren din, er du klar til å kjøpe en fraktetikett på en Bestillingssluttførelse-side. Du kan skrive ut en testfraktetikett for å sørge for at skriveren er riktig konfigurert

Legg til beregnede priser til soner

Hvis du bruker Shopify Shipping, kan du vise beregnede fraktpriser til kundene dine i kassen. Når du har en ny bedrift og har begrensede ressurser, er det enkelt å redusere kostnadene ved å overføre den nøyaktige prisen.

Beregnet frakt ved hjelp av USPS eller Canada Post er inkludert som standard i Shopify-administratoren hvis du er kvalifisert for Shopify Shipping. Fraktkostnadene beregnes automatisk av budfirmaet samtidig som det blir gjort en bestilling, slik at kundene dine ser priser i sanntid i kassen.

Faktureringsplan

Når du kjøper en fraktetikett, faktureres kostnaden gjennom Shopify-kontoen.

Fraktbrev belastes separat fra Shopify-abonnementet ditt. Hvis du annullerer en fraktetikett, refunderes kostnaden som en kreditt mot fremtidige etikettkjøp – den refunderes ikke direkte til Shopify-kontoen din.

Kontoen din belastes når du når en faktureringsgrense som fastsettes av ditt nåværende Shopify-abonnement. For å finne ut mer om hvordan du blir fakturert for fraktetiketter, kan du kontakte Shopifys brukerstøtte.

Neste trinn