Shopify Shipping med Sendle

Shopify Shipping-etiketter fra Sendle er tilgjengelig for forhandlere som sender fra lokalisasjoner i Australia.

Kontakte Sendle-brukerstøtte

Når du kontakter Sendle-brukerstøtte, må du passe på å inkludere Shopify i emnefeltet i e-posten. Dette sikrer at du henvises til det riktige kundestøtteteamet hos Sendle, som er bedre i stand til å hjelpe Shopify-forhandlere.

Inkludert dekning

Sendle tilbyr dekning for tapte og skadde pakker opp til et maksimumsbeløp på 300 AUD. For mer informasjon kan du se Sendles retningslinjer for dekning.

Send inn et krav

For å sende inn et krav til Sendle må du først sende en forespørsel om at Sendle undersøker status for forsendelsen. Oppdateringer av undersøkelsen publiseres på Sendle-sporingssiden. Hvis Sendle avgjør at du er berettiget for et krav kan du sende inn kravet ditt.

Alle e-postsvar fra Sendle knyttet til kravet ditt sendes til kontoeierens e-postadresse som er registrert i butikken din.

Be om en undersøkelse

1. Fra Shopify-administrator går du til Bestillinger.
  2. Klikk på bestillingen.
  3. Aktiver Mer-knappen i Sluttført-seksjonen.
  4. Velg Administrer pakke.
  5. Klikk på Start krav og følg instruksjonene på Sendle-siden for å fullføre og sende inn undersøkelsesforespørselen din.

Hvis ingen av alternativene er tilgjengelige, klikker du på Hjelp på Sendles sporingsside.

Send inn et berettiget krav

Når du har sendt inn en undersøkelse og Sendle avgjør at du er berettiget for et krav, kan du sende inn kravet ditt.

1. Fra Shopify-administrator går du til Bestillinger.
  2. Klikk på bestillingen.
  3. Klikk på koblingen til Sendles sporingsside.
  4. Klikk på Send inn et krav.
  5. Følg instruksjonene på Sendles sporingsside for å fullføre kravet.

Bekreftelse med underskrift

Du kan be om en signaturbekreftelse for pakker som veier over 500 g.

Sendle belaster ikke noen avgift for signaturbekreftelse. Du kan be om signaturbekreftelse for følgende Sendle-tjenester:

• Sendle service
  • Sendle Intl service

Bestill fraktmateriell

For å bruke Sendles Unlimited Satchel-tjeneste må du bruke deres emballasje. Du kan kjøpe deres emballasje fra Sendles nettsted.