Shopify Shipping ja Sendle

Sendlen Shopify Shipping -tarrat ovat saatavilla kauppiaille, jotka toimittavat Australiassa olevista sijainneista.

Yhteydenotto Sendlen tukeen

Aina, kun otat yhteyttä Sendlen tukeen, varmista, että sähköpostin aiherivillä lukee Shopify. Tämä varmistaa, että asiasi ohjataan sellaisen Sendlen tukitiimin käsiteltäväksi, jolla on parempi valmius auttaa Shopify-kauppiaita.

Sisältyvä vakuutus

Sendle korvaa kadonneet ja vaurioituneet paketit 300 Australian dollariin asti. Lisätietoja löydät Sendlen korvauskäytännöstä.

Lähetä korvaushakemus

Korvausvaatimuksen lähettäminen Sendlelle edellyttää, että lähetät Sendlelle ensin pyynnön tutkia lähetyksesi tilan. Tiedusteluusi liittyvät päivitykset julkaistaan Sendlen seurantasivulla. Jos olet Sendlen mukaan oikeutettu korvaukseen, voit lähettää korvaushakemuksen.

Kaikki hakemustasi koskevat Sendlen sähköpostivastaukset lähetetään kauppasi tilin omistajan sähköpostiosoitteeseen.

Pyydä selvitystä

1. Siirry Shopifyn admin-sivulta kohtaan Tilaukset.
  2. Klikkaa tilausta.
  3. Klikkaa Sendlen seurantasivun linkkiä.
  4. Jos mikään saatavilla olevista vaihtoehdoista ei vastaa tilannettasi, klikkaa kohtaa Tuki Sendlen seurantasivulla.

Lähetä kelpoisuushakemus

Kun olet lähettänyt selvityksen ja Sendle on todennut, että olet oikeutettu korvaukseen, voit lähettää korvaushakemuksen.

1. Siirry Shopifyn admin-sivulta kohtaan Tilaukset.
  2. Klikkaa tilausta.
  3. Klikkaa Lisää-painiketta Jaeltu-osiossa.
  4. Valitse Hallinnoi pakettia.
  5. Klikkaa Tee hakemus ja lähetä kelvollinen hakemuksesi noudattamalla Sendle-sivulla annettuja ohjeita.

Allekirjoituksen vahvistus

Voit pyytää allekirjoituksella annettavan vahvistuksen paketteihin, jotka painavat yli 500 g.

Sendle ei veloita maksua allekirjoituksella tehtävästä vahvistuksesta. Voit pyytää allekirjoituksella tehtävän vahvistuksen seuraaviin Sendlen palveluihin:

• Sendle-palvelu
  • Sendle Intl -palvelu

Tilaa toimitustarvikkeita

Jos haluat käyttää Sendlen Unlimited Satchel -palvelua, sinun täytyy käyttää sen pakkauksia. Voit ostaa pakkauksia Sendlen verkkosivulta.