Shopify Shipping met Sendle

Shopify verzendlabels van Sendle zijn beschikbaar voor merchant die vanaf locaties in Australië verzenden.

Contact opnemen met Sendle-ondersteuning

Wanneer je contact opneemt met Sendle-ondersteuning, dien je ervoor zorgen dat je Shopify invoert in de onderwerpregel van de e-mail. Dit zorgt ervoor dat je wordt doorverwezen naar het juiste Sendle-ondersteuningsteam dat beter is uitgerust om Shopify-merchant te helpen.

Inclusief dekking

Sendle biedt dekking voor verloren pakketten tot maximaal $300 AUD. Raadpleeg voor meer informatie het dekkingsbeleid van Sendle.

Een claim indienen

Het indienen van een claim bij Sendle vereist dat je eerst een aanvraag indient zodat Sendle de status van je zending kan onderzoeken. Updates van de aanvraag worden op de trackingpagina van Sendle geplaatst. Als Sendle vaststelt dat je in aanmerking komt voor een claim, dan kun je je claim indienen.

Alle e-mailantwoorden van Sendle met betrekking tot jouw claim worden verzonden naar het e-mail adres van de accounteigenaar van jouw winkel.

Verzoek om een aanvraag

1. Ga vanaf het Shopify-beheercentrum naar Bestellingen.
  2. Klik op de bestelling.
  3. Schakel de knop Meer in het gedeelte Vervuld in.
  4. Kies Pakket beheren.
  5. Klik op Claim starten en volg de instructies op de Sendle-pagina om je aanvraagverzoek in te vullen en in te dienen.

Als geen van de opties beschikbaar is, klik dan op Help op de traceerpagina van Sendle.

Een in aanmerking komende claim indienen

Nadat je een aanvraag hebt ingediend en Sendle vaststelt dat je in aanmerking komt voor een claim, kun je de claim indienen.

1. Ga vanaf het Shopify-beheercentrum naar Bestellingen.
  2. Klik op de bestelling.
  3. Klik op de link van de traceerpagina van Sendle.
  4. Klik op Een claim indienen.
  5. Volg de instructies op de traceerpagina van Sendle, om de claim te voltooien.

Bevestiging per handtekening

Je kunt handtekeningsbevestiging aanvragen bij pakketten met een gewicht van meer dan 500 gram.

Sendle brengt voor de handtekeningbevestiging geen kosten in rekening. Je kunt een handtekeningbevestiging aanvragen bij de volgende Sendle-diensten:

• Sendle-dienst
  • Sendle internationale dienst

Verzendbenodigdheden bestellen

Om de onbeperkte Satchel -service van Sendle te gebruiken, dien je hun verpakking te gebruiken. Je kunt hun verpakking op de website van Sendle aankopen.