Shopify Shipping met Sendle

Shopify verzendlabels van Sendle zijn beschikbaar voor merchant die vanaf locaties in Australië verzenden.

Contact opnemen met Sendle-ondersteuning

Wanneer je contact opneemt met Sendle-ondersteuning, dien je ervoor zorgen dat je Shopify invoert in de onderwerpregel van de e-mail. Dit zorgt ervoor dat je wordt doorverwezen naar het juiste Sendle-ondersteuningsteam dat beter is uitgerust om Shopify-merchant te helpen.

Inclusief dekking

Sendle biedt dekking voor verloren pakketten tot maximaal $300 AUD. Raadpleeg voor meer informatie het dekkingsbeleid van Sendle.

Een claim indienen

Het indienen van een claim bij Sendle vereist dat je eerst een aanvraag indient zodat Sendle de status van je zending kan onderzoeken. Updates van de aanvraag worden op de trackingpagina van Sendle geplaatst. Als Sendle vaststelt dat je in aanmerking komt voor een claim, dan kun je je claim indienen.

Alle e-mailantwoorden van Sendle met betrekking tot jouw claim worden verzonden naar het e-mailadres van de accounteigenaar van jouw winkel.

Verzoek om een aanvraag

1. Ga vanaf het Shopify-beheercentrum naar Bestellingen.
  2. Klik op de bestelling.
  3. Klik op de volglink van Sendle.
  4. Als geen van de beschikbare opties van toepassing is op jouw situatie, klik je op Help op de Sendle-trackingpagina.

Een in aanmerking komende claim indienen

Nadat je een aanvraag hebt ingediend en Sendle vaststelt dat je in aanmerking komt voor een claim, kun je de claim indienen.

1. Ga vanaf het Shopify-beheercentrum naar Bestellingen.
  2. Klik op de bestelling.
  3. Klik op de knop Meer in het gedeelte Afgehandeld.
  4. Kies Pakket beheren.
  5. Klik op Een claim indienen en volg de instructies op de Sendle-pagina om je beschikbare claim in te dienen.

Bevestiging per handtekening

Je kunt handtekeningsbevestiging aanvragen bij pakketten met een gewicht van meer dan 500 gram.

Sendle brengt voor de handtekeningbevestiging geen kosten in rekening. Je kunt een handtekeningbevestiging aanvragen bij de volgende Sendle-diensten:

• Sendle-dienst
  • Sendle internationale dienst

Verzendbenodigdheden bestellen

Om de onbeperkte Satchel -service van Sendle te gebruiken, dien je hun verpakking te gebruiken. Je kunt hun verpakking op de website van Sendle aankopen.