Shopify Shipping -tarrojen muuttaminen ja mitätöinti

Jos sinun täytyy tehdä muutoksia lähetystarroihin, voit peruuttaa lähetystarran mitätöimällä sen, tekemällä tarvittavat muutokset tilauksen tietoihin ja ostamalla lähetystarran sen jälkeen uudelleen. Voit mitätöidä lähetystarroja seuraavilla tavoilla:

Voit mitätöidä lähetystarroja, joiden ostopäivästä on kulunut korkeintaan 30 päivää ja joissa ei ole seurantatapahtumia.

Lähetystarran muoto

Lähetystarran tyyppi määräytyy sen mukaan, minkä kuljetuspalvelun ja luokan valitset ostaessasi tarran. Et voi muokata tarran tyyppiä, koska jokaisella kuljetuspalvelulla on erityisiä vaatimuksia tarroilleen.

Jos ostat tarran Shopify Shippingin avulla, se sisältää Shopify adminissa olevan tilausnumeron. Voit käyttää tarrassa olevaa tilausnumeroa pakettien sovittamiseksi helpommin tilauksiin. Tilausnumeron paikka vaihtelee kuljetusliikkeittäin.

Highlighted order number location on an example USPS label
Highlighted order number location on an example DHL label

Lähetystarrojen mitätöinti yksittäin ja joukkotoimintona

Voit mitätöidä lähetystarroja yksittäin tai joukkotoimintona Lähetystarrat-sivulla. Voit mitätöidä enintään 100 lähetystarraa samanaikaisesti.

Kun olet mitätöinyt lähetystarran, tarran hinta hyvitetään tilillesi. Tätä summaa sovelletaan tulevaisuudessa ostamiesi lähetystarrojen kustannuksiin. Jos paketti on toimitettu, ota yhteyttä kuljetuspalveluun ja pidä paketin viitenumero saatavilla.

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify Adminissa Tilaukset > Lähetystarrat.
  2. Valitse lähetystarrat, jotka haluat mitätöidä.
  3. Klikkaa Mitätöi lähetystarroja.
  4. Valitse tarrojen mitätöinnin syy.
  5. Klikkaa Mitätöi XX tarraa.

Lähetystarrojen mitätöinti yksittäin tilaustietosivulta