Konfigurere forsendelser til hentepunkter med Shopify Shipping

Du kan konfigurere alternativet for å sende bestillinger til et hentepunkt, i stedet for direkte til en kundes adresse. Hentepunkter og hvordan de fungerer kan variere mellom transportører, men de er som regel en av følgende typer:

• Lokale postkontorer.
  • Relépunkter, som er detalhandelsvirksomheter som er en del av transportørens hentenettverk og tilbyr lokal pakkehenting.
  • Spesialiserte pakkebutikker. Noen transportører har sine egne pakkebutikker der du kan levere, hente eller returnere pakker.
  • Selvbetjente henteskap som er plassert i nærheten av handlesentre, parkeringsplasser og t-banestasjoner. Disse skapene er tilgjengelige hele døgnet, og pakker kan hentes når som helst.

Kunden kan velge en leveringsmåte i kassen for å sende til et hentepunkt, og deretter velge hentepunktet de ønsker at bestillingen skal leveres til.

Når bestillingen er levert til et hentepunkt mottar kunden en SMS-melding eller et e-postvarsel om at bestillingen er klar til henting. Noen hentepunkter er døgnåpne, slik at kundene kan hente pakken når de selv ønsker det.

Krav for bruk av hentepunkter

For å bruke hentepunkter, må butikken din oppfylle et av følgende krav:

• Butikk- og oppfyllelseslokalisasjonene dine er basert i Frankrike, og du bruker en av Shopify Shipping-transportørene som støtter hentepunkter. Følgende transportører støtter hentepunkter for øyeblikket:

• Butikken din har Shopify Plus-abonnementet, og du bruker en tilpasset app med Pickup Point Delivery Option Generator API. Utviklere som bruker dette API-et har sine egne krav for å utvikle en tilpasset app.

Betalingsopplevelsen

Hvis du aktiverer hentepunkter, vil kvalifiserte kunder se hentepunkter som et fraktalternativ i kassen. Ved hjelp av et kart eller en liste over hentepunkter kan kundene velge det hentepunktet de ønsker forsendelsen levert til.

Når de har valgt et hentepunkt vises relevant informasjon om hentepunktet, for eksempel åpningstider, adressedetaljer, navn på hentepunktet og pris.

Kundene må oppfylle følgende krav for å se hentepunkter som et alternativ i kassen:

• Alle fysiske produkter i handlekurven er berettiget for frakt fra samme lokalisasjon.
  • Oppfyllelseslokalisasjonen har tilgjengelig lagerbeholdning for å innfri hele bestillingen.
  • Kunden velger ikke en hurtigkassemetode i første trinn av kassen. Hvis kunden betaler med Shop Pay, Apple Pay, Google Pay, Amazon Pay eller PayPal er ikke sending til hentepunkter tilgjengelig.

Hensyn

Før du aktiverer hentepunkter, må du gå gjennom følgende hensyn:

Konfigurer levering til hentepunkter

Du kan konfigurere frakt til hentepunkter for hver av butikkens berettigede lokalisasjoner.