Shopify Shipping med USPS

Shopify Shipping-etiketter fra USPS er tilgjengelig for forhandlere som sender fra lokalisasjoner i USA.

Innenlands frakt med USPS

Du kan sende innenlands med posttyper som Priority, Priority Express og First Class.

Beskrivelse av tjenestetyper for USPS shipping
Frakttjeneste Tidslinje for levering Beskrivelse
Priority Mail 1–3 virkedager Send bestillinger i USA.
Priority Mail Express* 1–2 virkedager Den raskeste måten å sende bestillinger innen USA.
First-Class Package Service 2–3 virkedager En økonomisk måte å sende små pakker i USA.
First-Class Mail 2–3 virkedager Send brev og postkort.
Parcel Select Ground 2–8 virkedager En pålitelig og økonomisk måte å sende overdimensjonerte pakker og pakker som ikke haster. Kun tilgjengelig på nettet.
Media Mail 2–10 virkedager En kostnadseffektiv måte å sende medier på (bøker, musikk og andre medier) For mer informasjon, kan du se USPS' godkjente liste for mediapost.

*Garantert levering

Internasjonal frakt med USPS

Du kan sende internasjonalt ved hjelp av First Class Package International- og Priority Mail International-posttyper.

Beskrivelse av USPS' internasjonale frakttjenestetyper
Frakttjeneste Tidslinje for levering Beskrivelse
First-Class Package International Service Varierer En økonomisk måte å sende små pakker internasjonalt.
Priority Mail International 6–10 virkedager Send bestillinger internasjonalt til 190 land.
Priority Mail Express International* 3–5 virkedager Den raskeste måten å sende bestillinger internasjonalt til 190 land.

*Garantert levering

Inkludert forsikringsdekning

Du kan kontakte USPS for å sende inn et krav innen 7 til 60 dager etter sending av pakken din.

Beløpet som forsendelsen din er forsikret for, avhenger av frakttjenesten du bruker.

Følgende frakttjenester inkluderer dekning med begrenset ansvar:

• Priority Mail (opptil 100 USD)
  • Priority Mail Express (opptil 100 USD)
  • Priority Mail International (opptil 200 $)
  • Priority Mail Express International (opptil 200 $)

Du kan legge til flere fraktforsikringer når du kjøper en fraktetikett.

Send inn et krav

Fraktforsikring dekker vanligvis skadde og tapte varer, og tapte forsendelser.

Du kan sende inn et krav på nett gjennom USPS. Hvis du har kjøpt ekstra fraktforsikring når du har kjøpt en fraktetikett, kan du sende inn Shipsurance-forsikringskrav i Shopify-administratoren.

I enkelte tilfeller av tapte eller forsinkede forsendelser, tilbyr USPS refusjoner uten behov for et forsikringskrav. For mer informasjon om innenlandsforsendelser, se USPS' innenlandske refusjonsside. For mer informasjon om internasjonale forsendelser, se USPS' internasjonale refusjonsside.

Hvis kravet ditt godkjennes, mottar du en sjekk i posten som sendes til adressen i USPS-kontoen.

Bekreftelse med signatur

Du kan angi forsendelsene dine til å kreve en signatur ved levering ved å legge til Bekreftelse med signatur når du kjøper en fraktetikett til bestillingen din.

Forsendelser som bruker Priority Express Mail, inkluderer Bekreftelse med signatur som standard. Du kan også legge til Bekreftelse med signatur til følgende USPS-posttyper:

• First Class Package Service (2,60 USD)
  • Priority Mail (2,60 $)
  • Parcel Select Ground (2,60 USD)
  • Media Mail (2,60 USD)

Du kan finne ut mer om Bekreftelse med signatur på USPS.com.

Forsendelsesdato

Du kan angi en leveringsdato for bestillingen din. Datoen du velger blir skrevet ut på fraktetiketten.

Obs: Hvis du angir en leveringsdato, kan postkontoret nekte mottak av pakken din hvis du tar den med på en annen dato.

Bestill gratis frakttilbehør

Du kan bestille gratis fraktutstyr direkte fra USPS. Du må registrere deg for en gratis USPS-konto for å motta utstyr.

Kubikkprissetting med USPS Priority Mail

USPS tilbyr rabatterte priser på Priority Mail for pakker og konvolutter som veier mindre enn 9 kg og som måler mindre enn 0,5 kubikkfot i volum. Vurder å bruke kubikkprissetting hvis du vanligvis sender små og tunge produkter som vekter eller kaffebønner.

Hvis Shopify beregner en kubikkpris som er høyere enn den vanlige Priority Mail-prisen, velger Shopify den laveste prisen.

Beregne kubikkprissetting for pakker

Bruk følgende formel til å beregne kubikkvolumet til en pakke. Hvis beløpet er mindre eller lik 0,5 kubikkfot, bruker pakken kubikkpriser. Alle målinger må være i tommer.

Lengde (i tommer) x bredde (i tommer) x høyde (i tommer) / 1728 = kubikkfot

For eksempel kan du bruke formelen til en vanlig skoeske for voksne:

14 "x 8" x 5 "/ 1728 = 0,011 kubikkmeter

Denne pakken er mindre enn 0,5 kubikkfot og kvalifiserer for kubikkpriser.

Eksempel på forsendelse fra New York til Chicago med Shopify Shipping:

Eksempel på forsendelse fra **New York** til **Chicago** med Shopify Shipping.
Kubikkvolum Vekt Andel forbipasserende Basic Shopify-abonnement Shopify-abonnement Advanced
Shopify-abonnement
0,1
6" x 6" x 4"
Lett (0,45 kg) $ 8,00 7,65 $ 7,65 $ 7,65 $
Medium (2,2 kg) $ 13,70 $ 10,33 7,65 $ 7,65 $
Tung (4,5 kg) 26,85 $ 19,51 $ 7,65 $ 7,65 $
0,4
12" x 9" x 6"
Lett (0,45 kg) $ 8,00 7,65 $ 7,65 $ 7,65 $
Medium (2,2 kg) $ 13,70 $ 10,33 9,50 $ 9,50 $
Tung (4,5 kg) 26,85 $ 19,51 $ 9,50 $ 9,50 $
### Beregne kubikkprising for myke konvolutter og boblekonvolutter USPS tilbyr separat kubikkprising for myke konvolutter og boblekonvolutter. Du kan legge til små esker til en konvolutt så lenge konvolutten holder sin flate form. Utvidbare konvolutter kvalifiserer ikke for konvoluttprisen og du må bruke [kubikkprissetting for pakker](#calculating-cubic-pricing-for-packages) i stedet. Bruk følgende formel for å avgjøre om en tom konvolutt eller myk pakke kvalifiserer for kubikkprissetting. Hvis målet er mindre enn 90 cm (36 tommer), gjelder kubikkprissetting. \*\*Lengde (i tommer) + Bredde (i tommer) = Total pakkelengde\*\* > Merk: > En konvolutt kvalifiserer ikke for kubikkprising dersom lengden eller bredden er mer enn 45 cm (18 tommer). ## Kontaktinformasjon Hvis du bruker USPS med Shopify Shipping og du trenger hjelp, kan du se følgende tabell for å finne ut hvem du må kontakte.
Disse skal du kontakte for å få hjelp med USPS og Shopify Shipping basert på behovene dine
Situasjon Kontakt
Få hjelp før du kjøper en etikett. Shopifys brukerstøtte
Få hjelp etter å ha kjøpt en etikett, for eksempel til omdirigering av en pakke. 1-800-275-8777
Mandag–fredag 08.00–20.30 ET
Lørdag 08.00–18.00 ET
TDD/TTY-relé: Ring 1-800-877-8339. Be om 1-800-275-8777.
Send inn et krav. USPS-krav
For å finne ut mer om å sende inn et krav til USPS, kan du se Send inn et krav.
Bestrid en fraktjustering. Send en e-post til VerifyPostageHelp@usps.gov.