Shopify Shipping med USPS

Shopify Shipping-labels fra USPS er tilgængelige for shopejere, der sender fra lokationer i USA.

Indenrigslevering med USPS

Du kan afsende indenrigs i USA med USPS ved hjælp af følgende posttyper:

Beskrivelse af leveringstyperne med USPS
Leveringstjeneste Leveringstidslinje Beskrivelse
Priority Mail 1-3 arbejdsdage Afsend ordrer inden for USA.
Priority Mail Express 1-2 arbejdsdage Den hurtigste måde at afsende ordrer på i USA og garanti for at få pengene igen.
First-Class Package Service 2-3 arbejdsdage En økonomisk måde at sende små pakker på i USA.
First-Class Mail 2-3 arbejdsdage Afsend breve og postkort.
Parcel Select Ground 2-8 arbejdsdage En pålidelig og økonomisk måde at afsende forsendelser, der ikke haster så meget, og overdimensionerede pakker. Kun tilgængelig online.
Media Mail 2-10 arbejdsdage En omkostningseffektiv måde at sende medier på (bøger, musik og andre medier). Du kan få flere oplysninger i den USPS-godkendte liste for mediepost.

Alle Shopify-abonnementsordninger har samme rabatpriser fra USPS for Priority Mail, Priority Mail Express, First Class Package Service og First Class Package International. Alle andre USPS-klasser har niveauinddelte rabatter.

International levering med USPS

Du kan afsende internationalt med USPS ved hjælp af følgende posttyper:

Beskrivelse af leveringstyperne til international levering med USPS International
Leveringstjeneste Leveringstidslinje Beskrivelse
First-Class Package International Service Varierer En økonomisk måde at sende små pakker på internationalt.
Priority Mail International 6-10 arbejdsdage Afsend ordrer internationalt til 190 lande.
Priority Mail Express International* 3-5 arbejdsdage Den hurtigste måde at afsende ordrer på internationalt (190 lande) og garanti for at få pengene igen ved afsendelse til specifikke destinationer.

Inkluderet forsikringsdækning fra USPS

Leveringsforsikringen dækker typisk beskadigede eller mistede varer, samt mistede forsendelser.

Dækningsgraden for din levering afhænger af den leveringstjeneste, som du bruger.

Følgende leveringstjenester har ansvarsdækning:

• Priority Mail (op til 100 USD)
  • Priority Mail Express (op til 100 USD)
  • Priority Mail International (op til 200 USD)
  • Priority Mail Express International (op til 200 USD)

Du kan tilføje ekstra leveringsforsikring, når du køber en fragtlabel.

Indsend et krav

Du kan kontakte USPS for at indsende et krav inden for 7-60 dage fra datoen for afsendelse af pakken. Hvis du køber yderligere leveringsforsikring, når du køber en fragtlabel via Shopify, kan du indsende dit forsikringskrav til Shipsurance i Shopify-administratoren.

I nogle tilfælde af mistede eller forsinkede forsendelser, tilbyder USPS tilbagebetalinger uden behovet for forsikringskrav. Få flere oplysninger om indenrigsforsendelse under USPS' side for tilbagebetaling af indenrigsforsendelse. Få mere at vide om international forsendelse under USPS' side for tilbagebetaling af international forsendelse.

Hvis dit krav bliver godkendt, modtager du en check på adressen, der er registreret på USPS-onlinekontoen.

Signaturbekræftelse

Du kan konfigurere dine forsendelser til at kræve en underskrift ved levering ved at tilføje Signaturbekræftelse, når du køber en fragtlabel til din ordre.

Forsendelser, der bruger Priority Express Mail, inkluderer som standard Signaturbekræftelse. Du kan også betale 2,60 USD for at føje en Signaturbekræftelse til følgende USPS-posttyper:

• First Class Package Service
  • Priority Mail
  • Parcel Select Ground
  • Media Mail

Du kan få mere at vide om signaturbekræftelse på siden med USPS' ekstra tjenester.

Afsendelsesdato

Du kan angive en leveringsdato for din ordre. Den dato, du vælger, bliver skrevet på fragtlabelen.

Advarsel! Hvis du angiver en leveringsdato, kan posthuset afvise din pakke, hvis du medbringer den på en anden dato.

Bestil gratis leveringsartikler

Du kan bestille gratis leveringsartikler direkte fra USPS. Du skal oprette en gratis USPS-konto for at modtage dine artikler.

Kubikpriser med USPS Priority Mail

Bemærk: Kubikpriser er kun tilgængelige med Shopify-abonnementet eller derover.

USPS tilbyder rabat på Priority Mail til pakker og konvolutter, der vejer mindre end 10 kg (20 pund), og som måler mindre end 0,014 kubikmeter (0,5 kubikfod) i volumen. Pakker er ikke kvalificeret til kubikpriser, hvis de måler mere end 45,7 cm (18 tommer) i længde, bredde eller højde. Overvej at bruge kubikpriser, hvis du typisk sender små og tunge produkter som vægte og kaffebønner.

Hvis Shopify beregner en kubikpris, der er højere end den normale Priority Mail-pris, vælger Shopify den billigste pris.

Beregning af kubikpriser for pakker

Brug følgende formel til at beregne kubikvolumen af en pakke. Hvis mængden er mindre eller lig med end 0,014 kubikmeter (0,5 kubikfod), bruger pakken kubikpriser. Alle mål skal være i tommer.

Længde (i tommer) x bredde (i tommer) x højde (i tommer) / 1728 = kubikfod

Bemærk: En pakke er ikke kvalificeret til kubikpriser, hvis nogen af disse mål er over 18 tommer (47,5 cm).

Du kan f.eks. anvende formlen til en standardskotøjsæske til voksne:

14 x 8 x 5 tommer/ 1728 = 0,011 kubikmeter (0,4 kubikfod)

Denne pakke er mindre end 0,014 kubikmeter (0,5 kubikfod) og kvalificerer til kubikpriser.

Prøveforsendelse fra New York til Chicago med Shopify Shipping:

Prøveforsendelse fra **New York** til **Chicago** med Shopify Shipping
Kubikvolumen Vægt Butiksbesøgsprocent Basic Shopify-abonnementet Shopify-abonnement Advanced
Shopify-abonnement
0,1
6 x 6 x 4 tommer
Let (0,5 kg/1 pund) 8,00 USD 7,65 USD 7,65 USD 7,65 USD
Medium (2,5 kg/5 pund) 13,70 USD 10,33 USD 7,65 USD 7,65 USD
Tung (5 kg/10 pund) 26,85 CAD 19,51 USD 7,65 USD 7,65 USD
0,4
12 x 9 x 6 tommer
Let (0,5 kg/1 pund) 8,00 USD 7,65 USD 7,65 USD 7,65 USD
Medium (2,5 kg/5 pund) 13,70 USD 10,33 USD 9,50 USD 9,50 USD
Tung (5 kg/10 pund) 26,85 CAD 19,51 USD 9,50 USD 9,50 USD

Beregning af kubikpriser for soft-pack- og polstrede konvolutter

USPS tilbyder separate kubikpriser for soft-pack og polstrede konvolutter. Du kan føje små æsker til en konvolut, så længe konvolutten holder sin flade form. Udvidelige konvolutter er ikke berettigede til konvolutpriserne og skal i stedet bruge Kubikprissætning for pakker.

Brug følgende formel til at bestemme, om en tom kuvert eller soft-pack kvalificerer til kubikprissætning. Hvis mængden er mindre end 36 tommer (91 cm), gælder kubikprissætning.

Længde (i tommer) + Bredde (i tommer) = Samlet pakkelængde

Bemærk: En konvolut kvalificerer sig ikke til kubikprissætning, hvis længden eller bredden er over 18 tommer (45,7 cm).

Afbrydelse af USPS-pakker

USPS kan stoppe forsendelsen eller omdirigere din pakke, hvis den ikke er ude til levering eller allerede er blevet leveret.

Du kan se, om du kan afbryde leveringen af pakken ved at angive USPS' trackingnummer på siden til Package Intercept. Hvis du kan afbryde leveringen af pakken, kan du se USPS' vejledning til dette og indsende en anmodning om at ændre din forsendelse.

Kontaktinformation

Hvis du bruger USPS med Shopify Shipping og har brug for hjælp, kan du finde den korrekte kontaktperson i nedenstående tabel.

Din kontaktperson vedrørende hjælp til USPS og Shopify Shipping afhænger af dine behov
Situation Kontakt
Få hjælp, før du køber en label. Shopify Support
Få hjælp efter at have købt en USPS-label, såsom omdirigering af en pakke. 1-800-275-8777
Mandag-fredag 08:00-08:30 ET
Lørdag 08:00-18:00 ET
TDD/TTY-relæ: Ring til 1-800-877-8339. Bed om 1-800-275-8777.
Indsend et USPS-krav. USPS-krav
Du kan få mere at vide om, hvordan du indsender et krav til USPS under Indsend et krav.
Bestrid en USPS-leveringsjustering. Shopify Support