Opsætning af dine lokationer

Det maksimale antal lokationer, du kan have, afhænger af din butiks Shopify-abonnementsordning:

• Shopify Starter – 2
  • Basic Shopify – 10
  • Shopify – 10
  • Advanced Shopify – 10
  • Shopify Plus – 200

De lokationer, som du deaktiverer tæller ikke med i grænsen for lokationer. Du kan se din grænse for lokationer, og hvor mange du bruger, på indstillingssiden for Lokationer.

Hvis du bruger apps, der fysisk lagerfører produkter for dig, betragtes disse som lokationer. Lagerapps omfatter dropshipping-apps, tredjepartslogistiktjenester og tilpassede distributionstjenester. En app kan f.eks. være et lager, der klargør ordrer på dine vegne. Dine lokationsapps er angivet i indstillingerne for Lokationer i afsnittet App og tilpassede lokationer for klargøring. Selvom disse apps betragtes som lokationer, tæller de ikke med i grænsen for lokationer.

Nogle distributionsapps tillader multiadministreret lagerbeholdning. Dette betyder, at du kan administrere noget af et produkts lagerbeholdning på butikslokationer, mens en anden del af lagerbeholdningen administreres af distributionsappen. Hvis du administrerer et produkts lagerbeholdning ved hjælp af en distributionsapp, der ikke tillader multiadministreret lagerbeholdning, kan du heller ikke lagerføre produktet i dine butikslokationer.

Tilføj en lokation

Fremgangsmåde:

Når du opretter en lokation, tilføjes den nederst på din liste over prioritering af klargøringer.

Bekræfter din adresse

Bekræftelse af adresse for lokationer er drevet af Google. Hvis du har en ikke-bekræftet lokationsadresse, kan det påvirke funktionaliteten i nogle Shopify-funktioner, som f.eks. at tilbyde lokal levering.

Hvis din adresse ikke kan bekræftes, skal du kontrollere, om en posttjeneste eller Google anbefaler et andet adresseformat, og opdatere din adresse til det nye format. Hvis posttjenesten bruger et andet adresseformat end Google, kan du indsende en rettelse direkte til Google.

Fremgangsmåde:

1. Bekræft, at adressen genkendes af en posttjeneste som f.eks. Canada Post, DHL eller USPS.
  2. Søg efter adressen i Google Maps for at se, hvad den foreslår som den korrekte adresseformatering.
  3. Hvis adresseformaterne i de forrige trin ikke matcher, kan du sende en rettelse af adressen til Google.

Deaktiver en lokation

Du kan deaktivere en lokation midlertidigt eller permanent, hvis du ikke vil sælge, klargøre eller lagerføre dine varer på denne lokation.

Når du deaktiverer en lokation, vises den ikke længere i filtre og menuer. Du kan ikke længere administrere eller overføre lagerbeholdning på lokationen, og du kan ikke bruge den som din standardlokation. Du skal altid have mindst én aktiv lokation.

Deaktiverede lokationer tæller ikke med i din lokationsgrænse.

Du kan ikke deaktivere en lokation, som er en privat app eller en tredjepartsapp. Fjern appen i stedet.

Du kan ikke deaktivere den lokation, der aktuelt er angivet som din standardlokation. Du skal først ændre standardlokationen til en anden lokation.

Inden du deaktiverer en lokation, skal du fuldføre alle ordrer og overførsler, der er tildelt til den, og derefter skal du tildele dem til en anden lokation. Hvis du ikke gør det, vil du blive bedt om at klargøre ordrerne og omfordele lagerantallene.

Hvis lokationen har POS Pro-abonnementsordningen, skal du ændre lokationens abonnement til POS Lite, før du kan deaktivere den.

Fremgangsmåde:

Reaktiver en lokation

Du kan reaktivere en lokation, som du tidligere har deaktiveret, og fortsætte med at opfylde ordrer fra denne lokation.

Fremgangsmåde:

Slet en lokation

Hvis du ikke længere ønsker at sælge fra, klargøre fra eller opbevare lagerbeholdning på en lokation, kan du slette den permanent.

Historiske data gemmes til rapporteringsformål.

Du skal deaktivere en lokation, før du kan slette den.