Opsætning af dine lokationer

Det maksimale antal lokationer, du kan have, afhænger af din butiks Shopify-abonnementsordning:

  • Shopify Lite – 3
  • Basic Shopify – 4
  • Shopify – 5
  • Advanced Shopify – 8
  • Shopify Plus – 20 (kontakt Plus-support, hvis du har brug for mere end 20 lokationer).

De lokationer, som du deaktiverer tæller ikke med i grænsen for lokationer. Du kan se din grænse for lokationer, og hvor mange du bruger, på indstillingssiden for Lokationer.

Hvis du bruger apps, der fysisk lagerfører produkter for dig, betragtes disse som lokationer. Lagerapps omfatter dropshipping-apps, tredjepartslogistiktjenester og tilpassede distributionstjenester. En app kan f.eks. være et lager, der klargør ordrer på dine vegne. Dine lokationsapps er angivet i indstillingerne for Lokationer i afsnittet App og tilpassede lokationer for klargøring. Selvom disse apps betragtes som lokationer, tæller de ikke med i grænsen for lokationer.

Oprettelse og redigering af lokationer

Fremgangsmåde:

Når du opretter en lokation, tilføjes den nederst på din liste over prioritering af klargøringer.

Deaktivere og genaktivere lokationer

Du kan deaktivere en lokation midlertidigt eller permanent, hvis du ikke vil sælge, klargøre eller lagerføre dine varer på denne lokation.

Når du deaktiverer en lokation, vises den ikke længere i filtre og menuer. Du kan ikke længere administrere eller overføre lagerbeholdning på lokationen, og du kan ikke bruge den som din standardlokation. Du skal altid have mindst én aktiv lokation.

Deaktiverede lokationer tæller ikke med i din lokationsgrænse.

Du kan ikke deaktivere en lokation, som er en privat app eller en tredjepartsapp. Fjern appen i stedet.

Du kan ikke deaktivere den lokation, der aktuelt er angivet som din standardlokation. Du skal først ændre standardlokationen til en anden lokation.

Inden du deaktiverer en lokation, skal du fuldføre alle ordrer og overførsler, der er tildelt til den, og derefter skal du tildele dem til en anden lokation. Hvis du ikke gør det, vil du blive bedt om at klargøre ordrerne og omfordele lagerantallene.

Hvis lokationen har POS Pro-abonnementsordningen, skal du ændre lokationens abonnement til POS Lite, før du kan deaktivere den.

Fremgangsmåde:

Hvis du vil genaktivere lokationen, skal du gennemgå de samme trin, men klikke på Genaktiver lokation.

Slet lokationer

Hvis du ikke længere ønsker at sælge fra, klargøre fra eller opbevare lagerbeholdning på en lokation, kan du slette den permanent.

Historiske data gemmes til rapporteringsformål.

Du skal deaktivere en lokation, før du kan slette den.

Fremgangsmåde:

Er du klar til at begynde at sælge med Shopify?

Prøv det gratis