Administrering af lokationer

En lokation er en fysisk placering eller en app, hvor du udfører én eller alle følgende aktiviteter: sælger produkter, afsender eller behandler ordrer eller har en lagerbeholdning. En lokation kan være en detailforretning, et lager, en pop op eller en dropshipper. Med flere lokationer får du et bedre lageroverblik på tværs af virksomheden.

Det meste af lokationsstyringen håndteres i din Shopify-administrator. Derfra kan du tilføje, slette, redigere og aktivere eller deaktivere dine lokationer efter behov. Du kan også administrere POS-abonnementer via din Shopify-administrator.

Bemærk: Kan du ikke genkende Shopify POS? Du bruger måske Shopify POS Classic.

Vælg enhedens Shopify POS-lokation

Du kan administrere dine enheders lokationer direkte i Shopify POS-appen. Du kan også begrænse adgangen til lokationsindstillingerne på iPad'en ved at aktivere begrænsede medarbejdertilladelser.

Når du installerer Shopify POS-appen på en enhed, skal du sørge for at vælge din lokation, så der anvendes de korrekte skatteprocenter.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på > Indstillinger > Alle lokationer i Shopify POS-appen.

2. Tryk på navnet på POS-lokationen.

3. Tryk på Skift for at bekræfte ændringen eller Annuller for at gå tilbage.

Administrer POS-abonnementet for hver lokation (Shopify-administrator)

Bemærk: Det er kun butiksejeren, der kan administrere POS-abonnementer.

POS Lite-abonnementet inkluderer Shopify POS' grundlæggende funktioner og kan bruges sammen med ethvert Shopify-abonnement uden ekstra omkostninger. Mod et yderligere månedligt gebyr pr. lokation findes der ekstra detailfunktioner i Shopify POS Pro-abonnementet til salgstransaktioner, lagerstyring, salgsrapporter og medarbejderstyring. For hver af dine lokationer vælger du den POS-abonnementsordning, der er relevant. Du kan når som helst ændre POS-abonnement for en lokation.