Administration af påkrævede betalingsoplysninger for dit Shopify POS

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig for shopejere, der bruger Shopify POS Pro.

Du kan konfigurere og administrere de kunde- og medarbejderoplysninger, som du vil indsamle under betalingsprocessen. Hvis du indsamler kundeoplysninger under betalingsprocessen, kan det hjælpe dig med dine markedsføringskampagner, din kundetilskrivning, dine kunderelationer og din garanti. Hvis du indsamler medarbejderoplysninger under betalingsprocessen, kan det også hjælpe dig med at optimere dine salgstiltag.

Indstillinger for påkrævede betalingsoplysninger i Shopify POS

Få mere at vide om indstillinger for indsamling af kundeoplysninger og salgstilskrivning under betalingsprocessen i Shopify POS.

Indsamling af kundeoplysninger under betalingsprocessen

Du kan vælge, om du vil indsamle følgende kundeoplysninger ved betaling:

• Fornavn
  • Efternavn
  • Kontaktinformation
    • Kun telefonnummer
    • Kun mailadresse
    • Mailadresse eller telefonnummer
    • Både mailadresse og telefonnummer

Gennemgå følgende tabel for at få mere at vide om tilgængelige muligheder for indsamling af kundeoplysninger:

Muligheder for indsamling af kundeoplysninger under betalingsprocessen
Indstilling Beskrivelse
Ikke påkrævet Indsamling af kundeoplysninger er ikke påkrævet, og dine medarbejdere bliver ikke bedt om at udfylde kundeoplysninger ved betaling.
Anbefales Indsamling af kundeoplysninger anbefales, men dine medarbejdere kan vælge at springe indsamlingen af kundeoplysninger over. Denne mulighed kan være nyttig, når din kunde ikke samtykker til at angive sine oplysninger.
Påkrævet Indsamling af kundeoplysninger er påkrævet, og dine medarbejdere kan ikke springe indsamling af kundeoplysninger over. Denne mulighed kan forhindre kunder i at gå videre til betaling og kan reducere din butiks salg, når en kunde ikke samtykker til at levere vedkommendes oplysninger.

Salgtilskrivning under betalingsprocessen

Du kan vælge, om du vil tilskrive salget til dine medarbejdere ved betaling. Gennemgå følgende tabel for at få mere at vide om de tilgængelige muligheder for salgtilskrivning:

Indstillinger for salgtilskrivning under betalingsprocessen
Indstilling Beskrivelse
Ikke påkrævet Det er ikke påkrævet, at dine medarbejdere tilskriver salg til specifikke medarbejdere ved betaling, og medarbejderne bliver ikke bedt om at gøre det.
Tilskriv salg til medarbejdere manuelt Dine medarbejdere bliver bedt om at vælge udsalgsvarer og tilskrive salget til en specifik medarbejder ved betaling.
Tilskriv automatisk salg til medarbejderne ved terminalen Salget tilskrives automatisk de medarbejdere, der arbejder ved terminalen.

Konfigurer påkrævede betalingsoplysninger

Du kan konfigurere de kunde- og medarbejderoplysninger, som du vil indsamle under betalingsprocessen. Du kan til enhver tid justere de påkrævede indstillinger for betalingsoplysninger fra din Point of Sale-salgskanal.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify Admin.

2. Klik på Point of SaleApps- og salgskanalsiden.

3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Indstillinger.

5. I afsnittet Betaling klikker du på Påkrævede betalingsoplysninger.

6. I afsnittet Kundeoplysninger skal du vælge, om du vil indsamle dine kundeoplysninger, som f.eks. fornavn, efternavn eller kontaktoplysninger, ved betaling.

7. Vælg, hvordan du vil tilskrive dine medarbejdere salg under betalingsprocessen, i afsnittet Salgtilskrivning.

8. Klik på Gem.