Produktadministrering i administratoren

Du kan oprette nye produkter i Shopify-administratoren. Du skal også gøre dem tilgængelige for POS-kanalen i din Shopify-administrator.

Sørg for, at du har produktet på lager på den tildelte lokation for din Shopify POS-enhed, ellers vises produktet ikke i din Shopify POS-app.

På denne side

Tilføj et nyt produkt

Fremgangsmåde:

1. Gå til Produkter i din Shopify-administrator.

2. Klik på Tilføj produkt fra siden Produkter.

3. Angiv en titel på dit produkt sammen med yderligere oplysninger.

4. Klik på Gem.

Du kan også importere eller eksportere produkter via CSV-filer.