Produktadministrering i administratoren

Du kan oprette nye produkter i Shopify-administratoren. Du skal også gøre dem tilgængelige for POS-kanalen i din Shopify-administrator.

Sørg for, at du har produktet på lager på den tildelte lokation for din Shopify POS-enhed, ellers vises produktet ikke i din Shopify POS-app.

Tilføj et nyt produkt

Fremgangsmåde:

1. Gå til Produkter > Alle produkter i Shopify-administrator.

2. Klik på Tilføj produkt fra siden Produkter.

3. Indtast en titel for dit produkt sammen med yderligere detaljer.

4. Klik på Gem.

Du kan også importere eller eksportere produkter via CSV-filer.