Produktadministrasjon fra administratoren

Du oppretter nye produkter fra Shopify administrator. Du må også gjøre dem tilgjengelige for POS-kanalen i Shopify-administrator.

Sørg for at du lagerfører produktet på den tilordnede plasseringen til Shopify POS-enheten, ellers vil ikke produktet vises i Shopify POS-appen din.

Legg til et nytt produkt

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Produkter > Alle produkter.

2. Fra Produkt-siden klikker du på Legg til produkt.

3. Angi et navn for produktet sammen med flere detaljer.

4. Klikk på Lagre.

Du kan også importere eller eksportere produkter ved hjelp av CSV-filer.