Produkthantering från admin

Du kan skapa nya produkter från Shopify-admin. Du måste också göra dem tillgängliga för POS-kanalen i din Shopify-admin.

Se till att du lagerför produkten på din tilldelade plats i Shopify POS eller om produkten inte visas i din Shopify POS-app.

Lägg till en ny produkt

Steg:

1. Gå till Produkter > Alla produkter från din Shopify-admin.

2. På sidan Produkter klickar du på Lägg till produkt.

3. Ange en titel för din produkt, tillsammans med ytterligare detaljer.

4. Klicka på Spara.

Du kan även importera eller exportera produkter med CSV-filer.