Välj din POS-app-prenumeration

Shopify POS är en iOS-app som du kan använda för att sälja dina produkter nästan var som helst, inklusive i fysiska butiker, på marknader och i popup-butiker. Den helt nya Shopify POS synkroniserar med Shopify för att spåra dina ordrar och ditt lager på alla dina detaljhandelsplatser, i dina webbutiker och i andra aktiva försäljningskanaler.

Du kan välja din nivå på POS-app-prenumeration för var och en av dina platser, vilket gör det möjligt för dig att välja den prenumeration som passar dina detaljhandelsbehov.

Översikt över POS-funktion

Shopify erbjuder två prenumerationer för POS-app som kan passa dina detaljhandelsbehov. Om du vill ha mer information om prissättning, gå till POS-funktioner. Se följande tabell för att jämföra funktionerna som erbjuds i Shopify POS Lite och Shopify POS Pro:

Shopify POS-funktioner och prenumerationer.
Funktion Shopify POS Lite Shopify POS Pro
Integrerad maskinvara för betalning med Shopify Payments (endast Kanada, Irland, Storbritannien och USA)
Integration av icke-betalningsrelaterad maskinvara för detaljhandeln
Anpassningsbara, smarta rutnät
Lägg till/redigera kundprofiler
Appen Customer View
Varulager, ordrar och kundhantering på flera platser
Kvitton via e-post/SMS
Egenutskrivna kvitton
Rabattkoder och manuella rabatter ($,%)
Att sälja och lösa in presentkort
Streckkodsläsning med kamera
Anpassad försäljning
Kontantbetalningar offline
Personal-PIN-koder (baserat på Shopify-plan)
Personalbehörigheter och personalhantering
Obegränsat antal medarbetare endast för POS
försäljning tillskrivning
Återbetalningar
Byten
Kontantspårning
Spara/hämta varukorg
E-postvarukorg
Skicka till bostad
Lokal upphämtningsdistribution
Lokal leveransdistribution
Avancerad lagerhantering med Stocky
Dagliga försäljningsrapporter
Analys av detaljhandelsbutik i appen

Hantera POS-prenumerationen för varje plats

Du kan hantera dina POS-prenumerationer efter plats för att säkerställa att dina butiker har den prenumeration som bäst passar deras behov.

Steg:

Shopify POS Pro-fakturering

Obs: Shopify POS Pro kan aktiveras för specifika detaljhandelsplatser. Alla aktiverade platser faktureras separat.

Shopify POS Pro faktureras under en faktureringsperiod på 30 dagar. Du debiteras var 30 dag från det datum då Shopify POS Pro blir aktivt. För mer information, se Faktureringsperioder för appar.