Identifiera dina POS-behov

Den helt nya Shopify POS-appen är iOS-app som du kan använda för att sälja dina produkter i butik. Använd den helt nya Shopify POS för att sälja nästan var som helst, inklusive fasta butiker, marknader och popup-butiker. Shopify POS synkroniserar med Shopify för att följa dina beställningar och ditt lager på alla dina kassasystem, online-butiken och andra aktiva försäljningskanaler. Du kan även visa och hantera din butiksbeställningar från appen.

Att börja med Shopify

Du kan börja med vår Checklista om du just har börjat med Shopify som din e-handelsplattform. Checklistan vägleder dig genom de inledande stegen för att konfigurera din butik.

När du är klar med att konfigurera din butik kan du ställa in Shopify POS-appen och ställa in dina betalningsmetoder för att göra dig redo att sälja personligen. Se Vanliga frågor om Shopify POS FAQ för mer information om det helt nya Shopify POS.

Att börja med den helt nya Shopify POS

Har du en Shopify webbutik och du vill börja sälja personligen? Innan du kan börja försäljningen måste du konfigurera Shopify POS-appen, välja din maskinvaraoch ställa in dina betalningsmetoder.

Se Vanliga frågor om Shopify POS FAQ för mer information om det helt nya Shopify POS.

Migrera från Shopify POS Classic

Om du redan använder Shopify POS Classic för att sälja till dina kunder personligen kan du byta till det helt nya Shopify POS och synkronisera dina inställningar i Shopify POS för att konfigurera appen.

OBS! den helt nya appen Shopify POS stöder endast iOS. Appen Shopify POS Classic stöder både iOS och Android.