Returer och återbetalningar

Du kan återbetala en hel order eller en del av en order från skärmen Shopify POS ordrar.

Varning! Om du återbetalar en artikel som är en del av en order som betalas i flera betalningar kan du inte ta emot ytterligare betalningar för den ordern.

Återbetalade artiklar läggs till i inventeringen av din tilldelade platsför din Shopify POS-app.

Återbetala en order

1. Tryck på på Shopify POS-appens startsida.

2. Tryck på ordrar.

3. Tryck på ordern för den artikel som returneras.

4. Tryck på Returnera.

5. Använd + och - för att ange kvantiteten för varje artikel som du vill återbetala.

6. Tryck på Nästa.

7. Valfritt: Om du inte vill returnera en vara till ditt lager trycker du på Fyll på lagret på den här platsen, inaktivera alternativet lagerpåfyllning och tryck på Spara.

8. Valfritt: Tryck på Återbetala frakt för att återbetala fraktkostnaden.

9. Valfritt: aktivera återbetala saldo till presentkort för att utfärda ett presentkort till kunden på återbetalningsbeloppet.

10. Om kunden använde mer än en betalningsmetod kan du dela upp återbetalningen mellan samma betalningsmetoder som de använde. Tryck på Redigera i avsnittet Belopp att återbetala och ange det belopp som du vill återbetala till varje betalningsmetod.

Observera: Det belopp som en kund betalat med en betalningsmetod är det högsta belopp som du kan betala tillbaka med den betalningsmetoden.

1. Valfritt: Lägg till en orsak till returen.

2. Tryck på återbetala när du är redo att behandla återbetalningen.

3. Tryck på Markera som återbetalat.

4. Valfritt: Tillhandahåll ett kvitto till kunden.

5. Klicka på Klar.