Uppdatera en order

Du kan lägga till anteckningar eller uppdatera kunder för befintliga ordrar.

Lägg till en anteckning till en order

Orderanteckningar visas på orderns informationssida, och de är användbara för att bifoga ytterligare information om en order. Det kan hända att du vill bifoga en anteckning till en order av följande skäl:

• Du har återbetalat eller annullerat ordern.
  • Du har gjort ett byte för hela eller delar av ordern.
  • Din kund har ytterligare krav som du vill registrera.
  1. Från appen Shopify POS trycker du på knappen och sedan på Ordrar.

2. Tryck på en order för att visa dess detaljsida och tryck sedan på Lägg till anteckning.

3. Ange din anteckning och tryck sedan på Spara.

Anteckningen visas på orderinformationssidan. Du kan redigera anteckningen genom att trycka på Redigera bredvid Orderanteckningar.

Lägg till, ta bort eller ändra kunden för en order

Du kan justera kundinformationen på en POS-order.

Om du vill ändra kund i en order måste du ta bort den nuvarande kunden och sedan lägga till rätt kund.

Du kan även redigera information om kunden genom att klicka på kundens namn.

Steg:

1. Från appen Shopify POS trycker du på knappen och sedan på Ordrar.

2. Klicka på en order för att visa informationssidan.

3. Justera ordern efter behov:

- Lägg till en kund - Radera först den befintliga kunden i ordern och tryck sedan på antingen Lägg till kund och sök efter en befintlig kund eller Lägg till ny kund och fyll i kontaktinformationen. - Radera en kund - Svep åt vänster på kundens namn och tryck sedan på Ta bort. - Redigera en kund - Tryck på kundens namn, redigera kundens uppgifter och tryck sedan på Spara.