Uppdatera en order

Du kan lägga till anteckningar eller uppdatera kunder för befintliga ordrar.

Lägg till en anteckning till en order

Orderanteckningar visas på orderns informationssida, och de är användbara för att bifoga ytterligare information om en order. Det kan hända att du vill bifoga en anteckning till en order av följande skäl:

• Du har återbetalat eller annullerat ordern.
  • Du har gjort ett byte för hela eller delar av ordern.
  • Din kund har ytterligare krav som du vill registrera.

Anteckningen visas på orderinformationssidan. Du kan redigera anteckningen genom att trycka på Redigera bredvid Orderanteckningar.

Lägg till, ta bort eller ändra kunden för en order

Du kan justera kundinformationen på en POS-order.

Om du vill ändra kund i en order måste du ta bort den nuvarande kunden och sedan lägga till rätt kund.

Du kan även redigera information om kunden genom att klicka på kundens namn.