Tilauksen päivittäminen

Voit lisätä huomautuksia tai päivittää olemassa olevien tilausten asiakkaita.

Huomautuksen lisääminen tilaukseen

Tilausviestit näkyvät tilauksen tietonäytöllä, ja niiden avulla voit antaa lisätietoja tilauksesta. Haluat ehkä liittää tilausviestin seuraavista syistä:

• Olet hyvittänyt tai peruuttanut tilauksen.
  • Olet vaihtanut tilauksen kokonaan tai osittain.
  • Asiakkaallasi on joitain lisävaatimuksia, jotka haluat tallentaa.
  1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa ensin -painiketta ja napauta sitten Tilaukset.

2. Napauta tilausta, jotta voit tarkastella sen tietoja, ja napauta sitten Lisää huomautus.

3. Kirjoita huomautus ja napauta sitten Tallenna.

Huomautus näkyy tilauksen tiedoissa. Voit muokata huomautusta napauttamalla TILAUSHUOMAUTUKSEN vieressä Muokkaa.

Tilauksen asiakkaan lisääminen, poistaminen tai muuttaminen

Voit muuttaa asiakastietoja POS-tilauksessa.

Jos haluat vaihtaa tilauksen asiakkaan, sinun täytyy poistaa valittu asiakas ja lisätä sitten oikea asiakas.

Voit myös muokata asiakkaan tietoja napauttamalla asiakkaan nimeä.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa ensin -painiketta ja napauta sitten Tilaukset.

2. Avaa tilauksen tietonäyttö napauttamalla tilausta.

3. Säädä tilausta tarpeen mukaan:

- Lisää asiakas – Poista ensin olemassa oleva asiakas tilauksesta ja napauta sitten joko Lisää asiakas ja hae olemassa olevaa asiakasta tai Lisää uusi asiakas ja täytä yhteystiedot. - Poista asiakas – Pyyhkäise vasemmalle asiakkaan nimen kohdalla ja napauta sitten Poista. - Muokkaa asiakasta – Napauta asiakkaan nimeä, muokkaa asiakkaan tietoja ja napauta sen jälkeen Tallenna.