Tilausten toimitus asiakkaille Shopify POS -sovelluksella

Huomaa: Tämä ominaisuus on käytettävissä vain kauppiaille, jotka käyttävät Shopify POS Pro-sovellusta.

Kun käsittelet tilausta Shopify POS -sovelluksessa, asiakkaasi voivat toivoa, että tilaus toimitetaan heidän osoitteeseensa. Voit tehdä tämän lähettämällä asiakkaan tilaukset suoraan Shopify POS -sovelluksesta.

Tilauksen lähettäminen asiakkaan osoitteeseen

Jos olet ottanut käyttöön tuotteiden ylimyymisen estotoiminnon, voit lisätä vain varastossa olevia tuotteita asiakkaalle toimitettavaan tilaukseen. Jos jokin tilauksen tuotteista on loppunut varastosta, näytölle ilmestyy virhesanoma, joka ilmoittaa, ettei varastosta loppuneita tuotteita voida toimittaa. Tämä estää sen, että otat vastaan tilauksia, joiden jakelua ei voida suorittaa varastosta loppuneiden tuotteiden takia.

1. Lisää kaikki tuotteet ostoskoriin.

2. Valinnainen: Lisää asiakkaasi ostoskoriin seuraavia vaiheita noudattamalla:

1. Napauta aloitussivulla ja napauta sitten Asiakkaat.
    2. Valitse asiakkaasi asiakasluettelosta.
    3. Napauta asiakkaan tiedot -sivulla Lisää ostoskoriin.
  3. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Lisää toimintoja ja napauta sitten Toimitus asiakkaalle. Vaihtoehtoisesti, jos olet lisännyt älyruudukon ruudun tätä toimintoa varten, voit napauttaa aloitusnäytössä Toimitus asiakkaalle.

4. Jos et ole aiemmin lisännyt asiakastasi ostoskoriin, syötä asiakkaan yhteystiedot ja napauta Tallenna. Jos haluat ohittaa näiden tietojen lisäämisen, napauta Ohita.

5. Syötä asiakkaan toimitustiedot Lisää toimitustiedot -näytössä ja napauta Tallenna.

6. Tee jokin seuraavista toiminnoista Valitse toimitustapa -näytössä:

- Jos haluat valita laskettuja toimituskuluja, napauta haluamaasi toimitustapaa käytettävissä olevien toimitustapojen luettelosta. Näkyvissä olevat hinnat ovat painoon tai hintaan perustuvia hintoja tai kuljetusliikkeiden laskemia hintoja, jotka olet määrittänyt Shopify-ylläpitäjässä. Vain kyseiseen ostoskoriin pätevät toimituskulut (määritettyjen toimituskulujen sääntöjen perusteella) näytetään. Jos hintoja ei näy, ne eivät ole käytettävissä. Voit lisätä uusia hintoja Shopify-ylläpitäjän Lähetys ja toimitus -asetusten sivulla. - Jos haluat syöttää mukautetun toimituskulun, napauta Mukautettu toimituskulu. Syötä sen jälkeen lähetettävä lukumäärä ja napauta Valmis.

1. Napauta Maksu kassalle, valitse maksutapa ja käsittele maksu.

2. Valitse, miten tilauksen kuitti toimitetaan asiakkaalle ja napauta Valmis.

Tilaus on merkitty huolituksi, eikä sitä voida huolita POS-sovelluksesta. Sinun täytyy huolita tilaus Shopify adminissa, kun olet valmis toimittamaan tilauksen tuotteet asiakkaalle.

Lisää tiili älykkääseen ruudukkoon

Jos käytät lähetä asiakkaalle -toimintoa usein, voit luoda aloitussivulle pikavalinnan tähän toimintoon lisäämällä ruudun sitä varten.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksen aloitussivulla Lisää tiili.

2. Napauta Toiminta ja napauta sitten Lähetä asiakkaalle.

3. Napauta Valmis.

usein kysyttyä

Merkitäänkö asiakkaalle lähetettävät tilaukset automaattisesti jakelemattomiksi?

Kyllä. Kaikki asiakkaalle lähetettävän tilauksen tuotteet merkitään jakelemattomiksi.

Voiko ostoskori sisältää sekä lähetettäviä että myymälässä ostettavia tuotteita?

Ei. Asiakkaalle lähetettävästä tilauksesta toimitetaan kaikki tilauksen tuotteet. Jos sinulla on asiakas, joka haluaa osan tuotteista toimitettuna ja osan myymälästä ostettuna, sinun on luotava kaksi erillistä tapahtumaa.

Miten tuotteet vähennetään varastosta asiakkaalle lähetettävissä tilauksissa?

Asiakkaalle lähetettävissä tilauksissa tuotteet vähennetään varastosta määritettyjen jakelun prioriteettien perusteella
.

Esimerkki: Sinulla on kaksi sijaintia – ensisijaiseksi määritetty sijainti A (varasto) ja sijainti B (vähittäismyymälä). Sijainnissa A on 1 paita ja sijainnissa B on 2 paitaa varastossa. Jos toimitat asiakkaalle lähetettävään tilaukseen 1 paidan sijainnista B, varasto vähennetään sijainnista A, koska se on määritetty ensisijaiseksi.

Asiakkaalle lähetettävissä tilauksissa ei vähennetä varastoa sijainneista, joihin on asetettu verkkotilausten jakelun esto
.

Voinko tehdä asiakkaalle lähetettäviä tilauksia offline-tilassa?

Asiakkaalle lähetettävät tilaukset edellyttävät verkkoyhteyttä. Et voi viimeistellä tilausta, jos kadotat Internet-yhteyden. Jos et voi muodostaa yhteyttä uudelleen, sinun täytyy peruuttaa tapahtuma ja yrittää uudelleen, kun Internet-yhteys toimii jälleen.