Shopify POS -ostoskorin tallentaminen ja noutaminen

Huomaa: Tämä ominaisuus on käytettävissä vain kauppiaille, jotka käyttävät Shopify POS Pro-sovellusta.

Jos asiakkaan on lähdettävä ennen ostoksensa loppuun suorittamista, mutta hän haluaa palata, voit tallentaa ostoskorin myöhempää viimeistelyä varten. Ostoskorin tallentamisen ansiosta voit jatkaa muita tilauksia menettämättä kyseisen tilauksen tietoja. Kun asiakas palaa, voit noutaa tilauksen Shopify POS -sovelluksessa.

Ostoskorin tallentaminen myöhempää käyttöä varten

Ostoskorin tallentaminen on hyödyllistä, kun asiakas on kassalla, mutta hänen on poistuttava hetkeksi, esimerkiksi jos hän haluaa ostaa toisen tuotteen, soittaa puhelun tai käydä pankkiautomaatilla. Kun asiakas on poissa, voit ottaa vastaan muita tilauksia. Kun asiakas palaa, voit avata tallennetun ostoskorin ja viimeistellä myyntitapahtuman.

Tallennettu ostoskori on käytettävissä vain sillä iPadilla, johon se tallennettiin. Jokaisella työntekijällä on pääsy kaikkiin kyseiseen iPadiin tallennettuihin ostoskoreihin.

Ostoskorit tallennetaan, kunnes ne noudetaan, tai kunnes kirjaudut ulos Shopify POS -sovelluksesta.

Toimintovaiheet:

1. Napauta tuote- tai ostoskorinäytössä Lisää toimintoja -valintaa.

2. Napauta OSTOSKORI-osiossa Tallenna ostoskori

Voit noutaa ostoskorin, kun olet valmis jatkamaan tilausta.

Voit aloittaa uuden tapahtuman sillä välin.

Nouda tallennettu ostoskori

1. Napauta tuote- tai ostoskorinäytössä Lisää toimintoja -valintaa.

2. Napauta OSTOSKORI-osiossa Näytä tallennetut ostoskorit.

3. Napauta ostoskoria, jonka haluat noutaa.

Lisää ostoskorin tallennus älykkääseen ruudukkoon

Jos sinun on tallennettava ostoskoreja usein, voit lisätä Tallenna ostoskori -painikkeen Shopify POS -sovelluksen älykkääseen ruudukkoon.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Lisää tiili.

2. Napauta Toimenpide.

3. Etsi OSTOSKORI -osiosta Näytä tallennetut ostoskorit ja napauta sen vieressä olevaa Lisää + -painiketta.

4. Napauta Valmis.