Shopify POS -ostoskorin tallentaminen ja noutaminen

Jos asiakkaan on lähdettävä ennen ostoksensa loppuun suorittamista, mutta hän haluaa palata, voit tallentaa ostoskorin myöhempää viimeistelyä varten. Ostoskorin tallentamisen ansiosta voit jatkaa muita tilauksia menettämättä kyseisen tilauksen tietoja. Kun asiakas palaa, voit noutaa tilauksen Shopify POS -sovelluksessa.

Ostoskorin tallentaminen myöhempää käyttöä varten

Ostoskorin tallentaminen on hyödyllistä, kun asiakas on kassalla, mutta hänen on poistuttava hetkeksi, esimerkiksi jos hän haluaa ostaa toisen tuotteen, soittaa puhelun tai käydä pankkiautomaatilla. Kun asiakas on poissa, voit ottaa vastaan muita tilauksia. Kun asiakas palaa, voit avata tallennetun ostoskorin ja viimeistellä myyntitapahtuman.

Tallennettu ostoskori on käytettävissä vain sillä iPad-laitteella, jolla se on tallennettu. Koko henkilöstöllä on pääsy kaikkiin tallennettuihin ostoskoreihin iPadilla.

Tallennetussa ostoskorissa olevat tuotteet tulkitaan varatuiksi, eikä niitä katsota osaksi verkkokaupastasi ostettavissa olevaa varastoa. Ostoskorit tallennetaan siihen saakka, kunnes ne on lunastettu tai kunnes kirjaudut ulos Shopify POS -sovelluksesta.

Toimi näin:

Voit noutaa ostoskorin, kun olet valmis jatkamaan tilausta.

Voit aloittaa uuden tapahtuman sillä välin.

Nouda tallennettu ostoskori

Lisää ostoskorin tallennus älykkääseen ruudukkoon

Jos sinun on tallennettava ostoskoreja usein, voit lisätä Tallenna ostoskori -painikkeen Shopify POS -sovelluksen älykkääseen ruudukkoon.

Toimi näin:

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?