Lagre og hente en Shopify POS-handlekurv

Hvis kunden din må gå før de har fullført kjøpet sitt, men ønsker å komme tilbake, kan du lagre handlekurven slik at den kan fullføres senere. Ved å lagre handlekurven kan du fortsette med andre bestillinger uten å miste opplysningene om den gjeldende bestillingen. Når kunden kommer tilbake, kan du hente frem bestillingen i Shopify POS.

Lagre handlekurven for å hente senere

Det er nyttig å lagre en handlekurv når kunden din er i kassen, men må gå for siden å komme tilbake, for eksempel hvis de ønsker å kjøpe et annet produkt, må ta en telefon eller må besøke en minibank. Mens kunden er borte, kan du ta andre bestillinger. Når kunden returnerer, kan du åpne den lagrede handlekurven og fullføre salget.

En lagret handlekurv er bare tilgjengelig på iPad-enheten den ble lagret på. Alt personale har tilgang til alle lagrede handlekurver på en iPad.

Varer i en lagret handlekurv anses som reservert, og vurderes ikke som en del av lagerbeholdningen som er tilgjengelig for kjøp i nettbutikken. Handlekurver lagres inntil de hentes opp igjen, eller inntil du logger av Shopify POS-appen.

Steg:

Du kan hente denne handlekurven når du er klar til å fortsette med bestillingen.

Du kan starte en ny transaksjon i mellomtiden.

Hent en lagret handlekurv

Legg til lagring av handlekurv i det smarte rutenettet

Hvis du ofte må lagre handlekurver, kan du legge til en Lagre handlekurv-knapp i det smarte rutenettet i Shopify POS.