Lagre og hente en Shopify POS-handlekurv

Hvis kunden din må gå før de har fullført kjøpet sitt, men ønsker å komme tilbake, kan du lagre handlekurven slik at den kan fullføres senere. Ved å lagre handlekurven kan du fortsette med andre bestillinger uten å miste opplysningene om den gjeldende bestillingen. Når kunden kommer tilbake, kan du hente frem bestillingen i Shopify POS.

Lagre handlekurven for å hente senere

Det er nyttig å lagre en handlekurv når kunden din er i kassen, men må gå for siden å komme tilbake, for eksempel hvis de ønsker å kjøpe et annet produkt, må ta en telefon eller må besøke en minibank. Mens kunden er borte, kan du ta andre bestillinger. Når kunden returnerer, kan du åpne den lagrede handlekurven og fullføre salget.

En lagret handlekurv er bare tilgjengelig på iPaden den ble lagret på. Hver medarbeider har tilgang til alle de lagrede handlekurvene på en iPad.

Handlekurver lagres til de hentes, eller til du logger deg ut av Shopify POS-appen.

Steg:

1. Fra skjermbildet med produkter og handlekurv, trykk Flere handlinger.

2. I HANDLEKURV-seksjonen trykker du Lagre handlekurv

Du kan hente denne handlekurven når du er klar til å fortsette med bestillingen.

Du kan starte en ny transaksjon i mellomtiden.

Hent en lagret handlekurv

1. Fra skjermbildet med produkter og handlekurv, trykk Flere handlinger.

2. I HANDLEKURV-seksjonen trykker du Vis lagrede handlekurver.

3. Trykk på handlekurven du vil hente.

Legg til lagring av handlekurv i det smarte rutenettet

Hvis du ofte må lagre handlekurver, kan du legge til en Lagre handlekurv-knapp i det smarte rutenettet i Shopify POS.

Steg:

1. Fra Shopify POS trykker du på Legg til felt.

2. Trykk på Handling.

3. I HANDLEKURV-seksjonen finner du Vis lagrede handlekurver og trykker på Legg til +-knappen ved siden av den.

4. Trykk på Ferdig.