Lagre og hente en Shopify POS-handlekurv

Hvis kunden må forlate butikken uten å fullføre kjøpet, men ønsker å komme tilbake senere, kan du lagre handlekurven som et bestillingsutkast som kan fullføres senere. Ved å lagre handlekurven kan du fortsette med andre bestillinger, uten å miste opplysningene om den gjeldende handlekurven. Når kunden returnerer, kan du hente opp handlekurven i Shopify POS.

Du kan se lagrede bestillingsutkast i fanen Bestillinger i Shopify POS.

Lagre handlekurven for å hente senere

Hvis kunden er i kassen, men må forlate butikken før de fullfører kjøpet, for eksempel fordi de vil kjøpe noe annet, ta en telefon eller besøke en minibank, kan du lagre handlekurven som et bestillingsutkast. Du kan ta andre bestillinger mens kunden er borte. Når kunden kommer tilbake, kan du åpne det lagrede bestillingsutkastet og fullføre salget.

Steg:

1. Trykk på fra skjermbildet Handlekurv.
  2. Trykk på Lagre som bestillingsutkast i seksjonen Handlekurv.
  3. Valgfritt: Legg en kundeprofil i handlekurven.
  4. Trykk på Lagre for å lagre handlekurven som et bestillingsutkast.

Du kan hente opp denne handlekurven når du er klar til å fortsette med bestillingen. Bestillingsutkast kan åpnes med andre Shopify POS-enheter og -lokalisasjoner.

Du kan fullføre nye transaksjoner i mellomtiden.

Hent et bestillingsutkast

Du kan hente et hvilket som helst bestillingsutkast som er opprettet ved den gjeldende lokalisasjonen, i tillegg til utkast fra andre lokalisasjoner, eller utkast som er opprettet i Shopify-administrator. Hvis du for eksempel har opprettet et bestillingsutkast for en kunde på nett, og kunden deretter har bestemt seg for å komme til butikken for å fullføre bestillingen, kan du hente opp bestillingsutkastet og fullføre kjøpet fra Shopify POS.

Når bestillingsutkastet er hentet inn, kan du fullføre betalingen, redigere eller slette bestillingsutkastet eller sende handlekurven på e-post til kunden.

Steg:

1. Trykk på Bestillinger > Alle bestillinger, og velg Utkast.
  2. Valgfritt: Juster følgende filtre for å hente et utkast fra en annen kanal eller lokalisasjon:

• Trykk på Kanal: POS, og velg Kanal: Administrator for å hente bestillinger som er opprettet i Shopify-administrator.
    • Trykk på filteret Lokalisasjon:, og velg deretter en annen lokalisasjon for å hente bestillinger fra andre lokalisasjoner.
  3. Trykk på bestillingsutkastet du vil hente frem.

4. Gjennomfør en av følgende handlinger:

Hvis det finnes ikke hentede handlekurver på slutten av dagen, kan du sende handlekurven på e-post til kunden.

Rediger et bestillingsutkast

Du kan redigere og lagre detaljer for et bestillingsutkast i Shopify POS. Hvis du for eksempel lagrer en kundes handlekurv fordi de må forlate butikken før de har fullført kjøpet, men de kommer tilbake og ønsker å legge til nye varer, kan du redigere bestillingsutkastet før kunden fullfører kjøpet.

Steg:

1. Trykk på Bestillinger > Alle bestillinger, og velg deretter Utkast
  2. Trykk på bestillingsutkastet du ønsker å redigere.
  3. Trykk på Rediger eller betal.
  4. Du kan redigere bestillingen ved å legge til, fjerne eller endre antall produkter i bestillingsutkastet.
  5. Valgfritt: Hvis du har behov for å lagre bestillingsutkastet på nytt, kan du trykke på søppelkurvikonet > Lagre endringer.
  6. Valgfritt: Når du er ferdig med å redigere bestillingsutkastet, kan kunden fullføre kjøpet.

Slett et bestillingsutkast

Du kan slette bestillingsutkast som er opprettet ved den gjeldende lokalisasjonen, samt utkast fra andre lokalisasjoner, eller utkast som er opprettet i Shopify-administrator.

Steg:

1. Trykk på Bestillinger > Alle bestillinger, og velg Utkast.
  2. Valgfritt: Juster følgende filtre for å hente et utkast fra en annen kanal eller lokalisasjon:

• Trykk på Kanal: POS, og velg Kanal: Administrator for å hente bestillinger som er opprettet i Shopify-administrator.
    • Trykk på filteret Lokalisasjon:, og velg deretter en annen lokalisasjon for å hente bestillinger fra andre lokalisasjoner.
  3. Trykk på bestillingsutkastet du ønsker å redigere.

4. Trykk på Slett bestillingsutkast.

5. Trykk på Slett bestillingsutkast i modalboksen for å bekrefte og slette utkastet.