Send handlekurvdetaljer til kunden på e-post

Med e-handlekurv for Shopify POS kan du opprette en handlekurv og sende kunden en e-post som lar dem fullføre kjøpet på nett. E-posten inneholder et sammendrag av kundens handlekurvelementer og en kobling til nettbutikkens betalingsside.

Når e-posten er sendt, lagres bestillingen som et utkast i Shopify frem til kunden klikker på koblingen og fullfører kjøpet. Når kunden har betalt for elementene i handlekurven, blir utkastet lagret som en fullført bestilling på bestillinger-siden i Shopify.

Når du bruker e-handlekurven for Shopify POS på en iOS-enhet, kan du se salgshenvisninger for bestillinger i e-handlekurven. Salget tilskrives personalet som er logget på Shopify POS når e-postadressen for e-handlekurven sendes. Du kan spore personalmedlemssalg i salg etter personaleapporten.

Du kan kun sende en e-post for en handlekurv hvis du godtar betaling for hele bestillingen. Du kan ikke godta delvis fysisk betaling og deretter sende en e-post-for en handlekurv for å innhente resten.

Steg:

1. Fra Shopify POS-kassen, kan du legge til kundens valg av produkter i handlekurven.

2. Valgfritt: Tilpass handlekurven etter behov.

3. Når du er klar til å sende en handlekurv på e-post, trykker du Flere handlinger

4. Trykk på Send handlekurv.

5. Angi kundens e-postadresse.

1. Valgfritt: Angi en melding som skal inkluderes i e-posten.
  1. Trykk på Send.

Bestillingen lagres som et bestillingsutkast i Shopify, og kunden mottar en e-post for e-handlekurv. E-posten inneholder en kobling til en kasse der kunden kan betale for handlekurven. Når kunden betaler for handlekurven, opprettes en bestilling i Shopify.