Send fra butikken

Du kan oppfylle bestillinger som må sendes ved hjelp av Send fra butikken i Shopify POS. Detaljhandelspersonale med tillatelser kan oppfylle bestillinger uten å bruke Shopify-administrator. Med Shopify POS kan du skrive ut følgesedler, kjøpe og skrive ut fraktetiketter, tilordne sporing og sende fra lokalisasjoner.

På denne siden

Krav

Send fra butikken

Med Shopify POS kan du pakke bestillinger som skal sendes, skrive ut følgesedler, kjøpe fraktetiketter og tilordne sporingsinformasjon når du oppfyller en bestilling.

Trinn 1: Pakk bestillingen

Hvis lokalisasjonen har en bestilling som må oppfylles, kan du begynne å oppfylle bestillingen ved å finne produktene fra bestillingen i butikken, og pakke dem.

Trinn:

1. Trykk på Bestillinger i Shopify POS.
  2. Trykk på Frakt > Forbered for sending.
  3. Trykk på bestillingen du vil forberede for sending.
  4. Trykk på Forbered for sending.
  5. Velg varene du oppfyller og sender fra lokalisasjonen i vinduet Forbered for sending. Du kan også bruke en strekkodeskanner, eller trykke på Skann i Shopify POS for å skanne varer under oppfyllelsen.

Du kan når som helst forlate og gå tilbake til oppfyllelse av en bestilling for å ferdigstille den. Varene du velger ved oppfyllelse av bestillingen lagres i bestillingen.

Trinn 2: Skriv ut en følgeseddel

Når du har pakket bestillingen du ønsker å oppfylle, kan du skrive ut en følgeseddel som kan legges ved forsendelsen.

Trinn:

1. Trykk på Bestillinger i Shopify POS.
  2. Trykk på Frakt > Pågår.
  3. Trykk på bestillingen du vil skrive ut en følgeseddel for.
  4. Trykk på Forbered for sending.
  5. Trykk på Skriv ut følgeseddel i seksjonen Neste trinn.
  6. Kontroller detaljene for forsendelsen, og trykk på Skriv ut.
  7. Trykk Oppfyll varer.

Trinn 3: Tilordne fraktinformasjon

Før du merker bestillingen som oppfylt og sendt, må du kjøpe en fraktetikett og tilordne sporingsinformasjon til bestillingen. Du kan fullføre oppfyllelsen på to ulike måter i Shopify POS:

• Du kan kjøpe og skrive ut en fraktetikett med Shopify Shipping i Shopify POS-appen.
  • Du kan kjøpe og skrive ut en fraktetikett hos en tredjeparts fraktleverandør, og manuelt legge inn sporingsnummeret for bestillingen.