Sende bestillinger til kunder med Shopify POS

Mens du behandler en bestilling i Shopify POS-appen, vil kanskje kundene dine at bestillingen skal leveres til adressen deres. Du kan gjøre dette ved å sende kundenes bestillinger direkte fra Shopify POS.

Send en bestilling til kundens adresse

Hvis du har aktivert oversalgsbeskyttelse av produktet, kan du bare legge til produkter på lager i bestillinger som skal sendes til kunde. Hvis lagerbeholdningen for noen av produktene som er lagt til i handlekurven er for lav, vises en feilmelding som forteller deg at de utsolgte varene ikke kan sendes. Dette hindrer deg i å legge inn bestillinger som ikke kan oppfylles på grunn av utsolgt lagerbeholdning.

1. Legg til alle varene i handlekurven.

2. Valgfritt: For å legge til kunden i handlekurven, må du fullføre følgende steg:

1. Trykk på på Hjem-skjermen og trykk på Kunder.
    2. Velg kunden din fra kundelisten.
    3. Trykk Legg i handlekurv fra skjermbildet med kundedetaljer.
  3. I Shopify POS-appen trykker du på Flere handlinger og trykker deretter Send til kunde. Hvis du har lagt til en flis i det smarte rutenettet for denne handlingen, kan du eventuelt trykke Send til kunde på Hjem-skjermen.

4. Hvis du tidligere ikke har lagt til kunden i handlekurven, angir du kundens kontaktinformasjon og trykker på Lagre. For å hoppe over å legge til denne informasjonen trykker du på Hopp over.

5. På skjermbildet Legg til leveringsdetaljer angir du kundens leveringsdetaljer eller, hvis tilgjengelig, trykker på en tidligere oppgitt adresse, og trykker på Lagre.

6. I skjermbildet Velg fraktmåte gjør du ett av følgende:

- For å velge blant de beregnede fraktprisene, trykker du på den foretrukne fraktmetoden fra den tilgjengelige listen. Prisene som vises er de gjeldende vektbaserte prisene, eller priser beregnet av budfirmaet som du har satt opp i Shopify-administrator. Bare fraktpriser som gjelder for den aktuelle handlekurven (basert på fraktprisreglene som er konfigurert) vil vises. Hvis du ikke ser noen tilgjengelige priser, er det ingen priser tilgjengelig. Du kan legge til nye priser fra siden for Frakt og leveranse -innstillinger i Shopify-administrator. - For å angi en tilpasset fraktpris trykker du på Legg til egendefinert fraktpris, angir fraktbeløpet og trykker på Bruk.

1. Trykk på Kasse, velg betalingsmetode og behandle betalingen.

2. Velg en metode for å gi kunden en kvittering for bestillingen, og trykk på Ferdig.

Bestillingen er i utgangspunktet merket som ikke innfridd, og kan ikke innfris fra POS-appen. Du må innfri bestillingen i Shopify-administrator når du er klar til å sende de bestilte varene til kunden.

Legg til en flis i det smarte rutenettet

Hvis du bruker send til kunde-handlingen ofte, kan du sette opp en snarvei til denne funksjonen på Hjem-skjermen ved å legge til en flis for den.

Steg:

1. På Hjem-skjermen i Shopify POS-appen trykker du på Legg til flis.

2. Trykk på Handling og trykk deretter på Send til kunde.

3. Trykk på Ferdig.

Vanlige spørsmål

Merkes «send til kunde»-bestillinger automatisk som ikke oppfylt?

Ja. Alle varene i en «send til kunde»-bestilling merkes som ikke oppfylt.

Kan handlekurven min inneholde en blanding av varer som skal sendes og varer som skal hentes i butikken?

Nei. «Send til kunde»-bestillingen sender ut alle varene i bestillingen. Hvis du har en kunde som trenger noen varer sendt og andre hentet i butikk, må du opprette to separate transaksjoner.

Hvordan blir lagerbeholdningen trukket fra «send til kunde»-bestillinger?

«Send til kunde»-bestillinger trekkes fra lagerbeholdning basert på angitt oppfyllingsprioritet
.

Du har for eksempel to steder, Sted A (lager) i topp prioritet og Sted B (utsalgssted). Sted A har en skjorte og Sted B har to skjorter i lagerbeholdningen. Hvis du utfører en «send til kunde»-bestilling for en skjorte fra sted B, trekkes lagerbeholdningen fra sted A da det er det høyest prioriterte stedet.

«Send til kunde»-bestillinger trekker ikke fra lagerbeholdningen fra steder som er satt til å forhindre oppfyllelse av nettbestillinger
.

Kan jeg fullføre «send til kunde»-bestillinger mens jeg er frakoblet?

«Send til kunde»-bestillinger krever en internettforbindelse. Du kan ikke fullføre bestillingen hvis du mister internettforbindelsen. Hvis du ikke kan koble til igjen, må du kansellere transaksjonen og prøve på nytt når du er tilbake på nett.