Returer og refusjoner

Du kan refundere en hel bestilling eller deler av en bestilling fra Shopify POS Bestillinger-skjermen.

Advarsel Hvis du refunderer en vare som er en del av en bestilling som betales for i flere omganger, kan du ikke motta ytterligere betalinger på bestillingen.

Refunderte varer legges til i lagerbeholdningen for Shopify POS-appens tilordnede sted.

Refunder en bestilling

1. Fra hjemskjermen i Shopify POS-appen, trykker du .

2. Trykk på Bestillinger.

3. Trykk på bestillingen til varen som skal returneres.

4. Trykk på Returner.

5. Bruk + og - til å angi antall av hver vare du refunderer.

6. Trykk på Neste.

7. Valgfritt: Hvis du ikke vil returnere en vare til lagerbeholdningen, trykker du på Tilbakefør til dette stedet, deaktiverer alternativet for tilbakeføring, og trykker på Lagre.

8. Valgfritt: Trykk på Refunder frakt for å refundere fraktkostnaden.

9. Valgfritt: Aktiver refunder saldo til gavekort for å utstede et gavekort til kunden for refusjonsbeløpet.

10. Hvis kunden brukte mer enn én betalingsmåte, kan du dele opp refusjonen mellom de samme betalingsmåtene som de brukte. Trykk Rediger i Beløp til refusjon-seksjonen og skriv inn beløpet du vil refundere til hver betalingsmåte.

1. Valgfritt: Legg til en årsak for returen.

2. Når du er klar til å behandle refusjonen, trykker du Refunder.

3. Trykk på Marker som refundert.

4. Valgfritt: Gi en kvittering til kunden.

5. Trykk på Ferdig.