Gi personaltillatelser med POS-roller

En POS-rolle er et navngitt sett med POS-tillatelser. Roller gjør det enklere å tilordne det samme settet med tillatelser til flere personalkontoer. Du kan ikke tilordne individuelle tillatelser til et Point of Sale-personalmedlem, du må tilordne en rolle. Hvert Point of Sale-personalmedlem må ha en tilordnet rolle.

Hvis du er butikkeier, eller du har tillatelsen Administrer POS-rolle, kan du opprette og administrere roller fra Utsalgssted-kanalen i Shopify-administrator. En rolle kan inkludere det samme settet med tillatelser som andre roller, men hver rolle må ha et unikt navn.

Standardrollen er Medarbeider. Du kan endre navnet og settet med tillatelser for Medarbeider-rollen. Du kan gjøre en annen rolle til standardrolle. Standardrollen er den rollen som velges automatisk når du legger til et Point of Sale-personalmedlem. Du kan ikke slette standardrollen.

Personalmedlemmer med begrensede tillatelser har tilgang til POS-kanalen, men enkelte seksjoner kan være utilgjengelige hvis de ikke har de nødvendige Shopify POS-påloggingstillatelsene.

Opprett POS-roller fra Utsalgssted-kanalen (Shopify-administrator)

1. Fra Shopify-administrator klikker du på Utsalgssted > Personale.

2. Klikk på Administrer POS-roller > Opprett POS-rolle.

3. I Tittel-feltet angir du et navn på rollen, og deretter velger du tillatelsene for denne rollen.

4. Valgfritt: for å gjøre denne rollen til standardrolle, må du krysse av for Angi som standard POS-rolle.

5. Klikk på Lagre.

Rediger POS-roller fra Utsalgssted-kanalen (Shopify-administrator)

1. Fra Shopify-administrator, under SALGSKANALER, klikker du Utsalgssted > Personale.

2. Klikk på Administrer POS-roller, og klikk deretter på den aktuelle rollen.

3. Velg eller opphev valg av tillatelser.

4. Valgfritt: For å angi denne rollen som standardrolle, må du krysse av for Angi som standard POS-rolle.

5. Klikk Lagre endringer.

Slett POS-roller fra Utsalgssted-kanalen (Shopify-administrator)

Du kan slette alle roller med mindre det er standardrolle eller hvis den har tilordnede personalmedlemmer.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator, under SALGSKANALER, klikker du Utsalgssted > Personale.

2. Klikk på Administrer POS-roller, og klikk deretter på den aktuelle rollen.

3. Klikk på Slett POS-rolle. Hvis personalkontoer er tilordnet denne rollen, blir du bedt om å velge en annen rolle for personalmedlemmet før du sletter denne rollen.

4. Klikk på Slett POS-rolle.

Beskrivelse av POS-tillatelser

En POS-rolle er et sett med tillatelser som gir utsalgsstedspersonale tilgang til visse aktiviteter i Shopify POS og Point of Sale-kanalen. Personale med begrensede tillatelser har tilgang til POS-kanalen, men enkelte seksjoner kan være utilgjengelige dersom de ikke har de nødvendige tillatelsene. Både POS-tillatelser og Administrator-tillatelser påvirker hva de har tilgang til.

Tillatelser

Innledende tillatelser for Point of Sale
Tillatelse Beskrivelse
Tillat alle tillatelser for utsalgssteder Gir personalmedlemmer tilgang til alle Point of Sale-aktiviteter i Shopify POS og Point of Sale-kanalen.
Velg tillatelser for utsalgssteder Gir personalet tilgang til utvalgte Point of Sale-aktiviteter i Shopify POS og Point of Sale-kanalen.

Administratorgodkjenning

Tillatelse for Point of Sale-administratorgodkjenning
Tillatelse Beskrivelse
Administratorgodkjenning

Gir Point of Sale-personalmedlemmer tilgang til å godkjenne personalhandlinger ved å angi PIN-kode. Butikkeiere, eller personale med tillatelsen Administrer POS-roller, kan redigere roller for å tillate administratorgodkjenning. For å godkjenne en handling, må personalmedlemmer ha både Administratorgodkjenning og den nødvendige tillatelsen angitt til Tillatt.

Denne tillatelsen kan settes til en av følgende:

• Tillatt, som lar personalmedlemmer godkjenne handlinger
  • Avslått, som hindrer personalmedlemmer fra å godkjenne handlinger

Butikkens kasse

Kassetillatelser for Point of Sale
Tillatelse Beskrivelse
Legg til rabatt

Lar Point of Sale-personale legge til rabatter i bestillinger.

Denne tillatelsen kan settes til en av følgende:

• Tillatt, som lar personalmedlemmer legge til rabatter
  • Avslått, som hindrer personalmedlemmer fra å legge til rabatter
  • Godkjenning kreves, som krever at et personalmedlem med administratorgodkjenning og tillatelser til å legge på rabatter angir PIN-koden sin for å fullføre handlingen
Send til kunde

Lar Point of Sale-personale sende en handlekurv til en kunde.

Denne tillatelsen kan settes til en av følgende:

• Tillatt, som lar personalmedlemmer sende til kunder
  • Avslått, som hindrer personalmedlemmer fra å sende til kunder
  • Godkjenning kreves, som krever at et personalmedlem med administratorgodkjenning og tillatelse til å sende til kunder angir PIN-koden sin for å fullføre handlingen
Rediger avgifter

Lar Point of Sale-personale redigere skatter i bestillinger.

Denne tillatelsen kan settes til en av følgende:

• Tillatt, som lar personalmedlemmer redigere skatter
  • Avslått, som hindrer personalmedlemmer fra å redigere skatter
  • Godkjenning kreves, som krever at et personalmedlem med administratorgodkjenning og tillatelse til å redigere avgifter angir PIN-koden sin for å fullføre handlingen
Legg til egendefinerte salg

Lar Point of Sale-personale opprette et egendefinert salg.

Denne tillatelsen kan settes til en av følgende:

• Tillatt, som lar personalmedlemmer legge til egendefinerte salg
  • Avslått, som hindrer personalmedlemmer fra å legge til egendefinerte salg
  • Godkjenning kreves, som krever at et personalmedlem med administratorgodkjenning og tillatelse til å legge til egendefinerte salg angir PIN-koden sin for å fullføre handlingen

Bestillinger

Bestillingstillatelser for Point of Sale
Tillatelse Beskrivelse
Kun enhetens lokalisasjon Lar Point of Sale-personale administrere kun de bestillingene som er gjort på enhetens lokalisasjon.
Alle steder Lar Point of Sale-personale administrere bestillinger uavhengig av enhetens lokalisasjon.
Refunder og bytt bestillinger

Lar Point of Sale-personale refundere og bytte bestillinger.

Denne tillatelsen kan settes til en av følgende:

• Tillatt, som lar personalmedlemmer refundere og bytte bestillinger
  • Avvist, som forhindrer personalmedlemmer fra å refundere og bytte bestillinger
  • Godkjenning kreves, som krever at et personalmedlem med administratorgodkjenning og tillatelse til å refundere og bytte bestillinger angir PIN-koden sin for å fullføre handlingen

Kunder

Kundetillatelser for Point of Sale
Tillatelse Beskrivelse
Legg til kunder

Tillater at Point of Sale-personalmedlemmer legger til nye og eksisterende kunder i en handlekurv og viser grunnleggende kundeopplysninger.

Denne tillatelsen kan settes til en av følgende:

• Tillatt, som lar personalmedlemmer legge til kundeinformasjon
  • Avslått, som hindrer personalmedlemmer fra å legge til kundeinformasjon
Administrer kunder

Lar Point of Sale-personale se, redigere og slette kundeinformasjon.

Denne tillatelsen kan settes til en av følgende:

• Tillatt, som tillater at personalmedlemmer kan legge til og håndtere informasjon
  • Avvist, som forhindrer personalmedlemmer fra å håndtere kundeopplysninger

Apper

Point of Sale-apptillatelser
Tillatelse Beskrivelse
Bruk apper som fungerer med Shopify POS Lar Point of Sale-personale bruke apper som er installert på Shopify POS.

Personale

Personaltillatelser for Point of Sale
Tillatelse Beskrivelse
Administrer utsalgsstedspersonale Tillater at Point of Sale-personalmedlemmer viser, legger til, redigerer og sletter personaloppføringer fra Shopify POS og fra Point of Sale-kanalen i Shopify-administrator. Dette inkluderer tilordning av POS-roller til andre personalmedlemmer.
Administrer POS-roller Tillater at Point of Sale-personalmedlemmer viser, oppretter, redigerer og sletter POS-roller fra Point of Sale-kanalen i Shopify-administrator.

Analytics

Analysetillatelser for Point of Sale
Tillatelse Beskrivelse
Se analyse for enhetens lokalisasjon Lar Point of Sale-personale vise den daglige salgsrapporten for deres plassering.
Vis kontantsporingsøkter Lar Point of Sale-personale se en historikk over kontantsporingsøkter i Shopify POS-appen og Shopify POS-kanalen.

Innstillinger

Innstillingstillatelser for Point of Sale
Tillatelse Beskrivelse
Tilpass det smarte rutenettet for enhetens lokalisasjon Tillater at Point of Sale-personalmedlemmer legger til, redigerer og sletter smart-felter på hjem-skjermen i POS ved enhetens lokalisasjon.
Bytt enhetens lokalisasjon Lar Point of Sale-personale endre enhetens stedsinnstilling.
Logg ut butikken fra Point of Sale-appen Lar Point of Sale-personale logge ut av Shopify POS.
Administrer betalingsbestillinger for enheten Tillater at Point of Sale-personalmedlemmer endrer innstillingene for betaling på POS-enheten på enhetens lokalisasjon fra Shopify POS eller fra Point of Sale-kanalen i Shopify-administrator.
Administrer kvitteringsinnstillinger Lar Point of Sale-personale endre innstillingene for kvitteringsutskrifter for POS-enheten.

Ytterligere tillatelser for POS-kanaltilgang

I tillegg til tilknyttede POS-tillatelser må personale med begrensede tillatelser ha de nødvendige administratortillatelsene for å få tilgang til følgende handlinger i POS-kanalen:

Innstillingstillatelser for Point of Sale
Salgskanalhandling Nødvendig administratortillatelse Nødvendig POS-tillatelse
Vis POS-kanal Ingen Gi Point of Sale-tilgang til dette personalmedlemmet
Legg til lokalisasjoner Administrer steder

Bare butikkeiere kan endre POS Pro-abonnementer.

Ingen
Vis rapporter Rapporter eller Instrumentbord Ingen
Vis salgsdata for en lokalisasjon Rapporter eller Instrumentbord

Bare butikkeiere kan endre POS Pro-abonnementer.

Ingen
Administrer POS-personale Ingen Administrer utsalgsstedspersonale
Administrer POS-roller Ingen Administrer POS-roller
Administrer kvitteringsinnstillinger Ingen Administrer kvitteringsinnstillinger
Last opp logo for kvitteringstilpasninger Temaer, Sider eller Produkter Ingen