Velge POS-app-abonnement

Shopify POS er en app som du kan bruke til å selge produkter nesten hvor som helst, inkludert fysiske butikker, markeder og pop-up-butikker. Shopify POS synkroniseres med Shopify for å holde oversikt over bestillinger og lagerbeholdning på tvers av de fysiske butikkene dine, nettbutikken og andre aktive salgskanaler.

Du kan velge nivå på POS-app-abonnementet for hver av lokalisasjonene, noe som lar deg velge det abonnementet som passer best for dine behov.

Oversikt over POS-funksjoner

Shopify tilbyr to ulike POS-appabonnementer som passer dine detaljhandelsbehov. For mer informasjon om prissetting kan du se POS-funksjoner. For å sammenligne funksjonene som tilbys mellom Shopify POS Lite og Shopify POS Pro, kan du se følgende tabell:

Shopify POS-funksjoner og abonnementer
Funksjon Shopify POS Lite Shopify POS Pro
Integrert betalingsmaskinvare med Shopify Payments (Kun Canada, Irland, Storbritannia og USA)
Ikke-betalingsrelaterte maskinvareintegrasjoner for detaljhandel
Tilpassbart smart-rutenett
Legg til/rediger kundeprofiler
Kundevisningsapp
Lagerbeholdning, bestillinger og kundeadministrasjon på tvers av lokalisasjoner
E-post/SMS-kvitteringer
Egendefinerte kvitteringsutskrifter
Rabattkoder og manuelle rabatter ($, %)
Automatiske rabatter
Selg og løs inn gavekort
Skanning av strekkoder med kamera
Tilpasset salg
Frakoblede kontantbetalinger
PIN-koder for personalet (basert på Shopify-abonnement)
Tillatelser og administrasjon av detaljhandelspersonale
Ubegrenset antall personale for kun POS
Salgsattribusjon
Tilbakebetalinger
Bytter
Kontantsporing
Lagre/hent handlekurv
Send handlekurv på e-post
Send hjem
Oppfyllelse av lokale hentebestillinger
Oppfyllelse av lokale leveringsbestillinger
Avansert lagerbeholdningstyring med Stocky
Daglige salgsrapporter
Detaljhandelsanalyser i appen

Administrer POS-abonnementet for hver lokalisasjon

Du kan administrere POS-abonnementene dine etter lokalisasjon for å sikre at butikkene dine har abonnementet som best passer deres behov.

Steg:

Shopify POS Pro-fakturering

Shopify POS Pro faktureres i enten en månedlig eller årlig faktureringsperiode. For å finne ut mer om hvordan du velger et POS-abonnement for lokalisasjonene dine, kan du se lokalisasjonsadministrasjon. For mer informasjon om hvordan Shopifys faktureringsperioder fungerer, kan du se Faktureringsperioder for apper.