Identifisere dine POS-behov

Den helt nye Shopify POS er en iOS-app som du kan bruke til å selge produktene dine fysisk. Du kan bruke den helt nye Shopify POS til å selge nesten overalt, inkludert markeder, messer og popup-butikker. Den helt nye Shopify POS synkroniseres med Shopify for å holde oversikt over bestillinger og lagerbeholdning på tvers av de fysiske butikkene dine, nettbutikken og andre aktive salgskanaler. Du kan til og med se og administrere butikkens bestillinger fra appen.

Komme i gang med Shopify

Hvis du nettopp er i gang med Shopify som e-handelsplattform, kan du starte med sjekklisten vår. Sjekklisten veileder deg gjennom de innledende stegene for å sette opp butikken din.

Når du har fullført oppsettet av butikken kan du konfigurere Shopify POS-appen og sette opp betalingsmåter for å gjøre deg klar for å selge fysisk. For mer informasjon om den helt nye Shopify POS kan du se Vanlige spørsmål om Shopify POS.

Komme i gang med den helt nye Shopify POS

Har du en nettbasert Shopify-butikk og ønsker å starte med fysiske salg? Før du kan starte salget, må du sette opp Shopify POS-appen, velge maskinvare og sette opp betalingsmåtene dine.

For mer informasjon om den helt nye Shopify POS kan du se Vanlige spørsmål om Shopify POS.

Overgang fra Shopify POS Classic

Hvis du allerede bruker Shopify POS Classic for å selge fysisk til kundene dine, kan du bytte til den helt nye Shopify POS og synkronisere Shopify POS-innstillingene dine for å konfigurere appen.