Tilpasse kvitteringer

Du kan tilpasse malen for kvitteringsutskrifter. Du kan ikke redigere transaksjonsinformasjonen på kvitteringsutskrifter.

Hvis du har personale med POS-PIN-koder, kan du fjerne tilgangen deres til innstillingene for kvitteringstilpasning ved å aktivere alternativet Begrensede tillatelser fra skjermbildet for innstillinger av Personale.

Legg til tilpasset overskrift og bunntekst i kvitteringer

Du kan inkludere butikkinformasjon, som for eksempel returbetingelser eller åpningstider, i toppteksten og bunnteksten til kvitteringene.

Steg:

Inkluder informasjon på kvitteringene dine

Du kan tilpasse kvitteringene ved å aktivere informasjonen du ønsker å inkludere på dem.

Du kan for eksempel inkludere en strekkode på kvitteringen, som når den skannes med en strekkodeskanner (kun 2D-versjon) eller kameraet åpner den tilhørende bestillingen i Shopify POS.