Tilpasning af kvitteringer

Du kan tilpasse skabelonen for dine udskrevne kvitteringer. Du kan ikke redigere transaktionsoplysningerne på udskrevne kvitteringer.

Hvis du har medarbejdere med POS-pinkoder, kan du fjerne deres adgang til indstillingerne for tilpasning af kvitteringer ved at aktivere valgmuligheden Begrænsede tilladelser fra siden med indstillinger for Medarbejdere.

Tilføj tilpasset sidehoved- og sidefodstekst på dine kvitteringer

Du kan medtage butiksoplysninger, som f.eks. din returneringspolitik eller din butiks åbningstider, i sidehovedet og sidefoden på dine kvitteringer.

Bemærk: Kan du ikke genkende Shopify POS? Du bruger måske Shopify POS Classic.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på , og tryk derefter på Indstillinger i Shopify POS-appen.

2. Tryk på Indstillinger for udskrevne kvitteringer.

3. Tryk på Føj tekst til sidehoved eller på Føj tekst til sidefod på siden Kvitteringsindstillinger.

4. Indtast din tilpassede tekst, og tryk derefter på Gem.

Medtag oplysninger på dine kvitteringer

Du kan tilpasse dine kvitteringer ved at aktivere de oplysninger, som du vil have med på dem.

Du kan f.eks. medtage en stregkode, som kan scannes med en stregkodescanner (kun 2D-version) eller din iPhones kamera, så den tilsvarende ordre åbnes i Shopify POS.

Bemærk: Kan du ikke genkende Shopify POS? Du bruger måske Shopify POS Classic.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på , og tryk derefter på Indstillinger i Shopify POS-appen.

2. Tryk på Indstillinger for udskrevne kvitteringer i afsnittet Ordrer.

3. På siden Kvitteringsindstillinger skal du aktivere de elementer, som du vil medtage på dine kvitteringer:

- Vis stregkode - Vis ordrebemærkning - Vis kundeoplysninger - Vis medarbejderoplysninger - Vis lokationens adresse - Vis lokationens telefonnummer