Tilpasning af kvitteringer

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig for shopejere, der bruger Shopify POS Pro.

Du kan tilpasse skabelonen for dine udskrevne kvitteringer. Du kan ikke redigere transaktionsoplysningerne på udskrevne kvitteringer.

Hvis du har medarbejdere med POS-pinkoder, kan du fjerne deres adgang til indstillingerne for tilpasning af kvitteringer ved at aktivere valgmuligheden Begrænsede tilladelser fra siden med indstillinger for Medarbejdere.

Tilføj tilpasset sidehoved- og sidefodstekst på dine kvitteringer

Du kan medtage butiksoplysninger, som f.eks. din returneringspolitik eller din butiks åbningstider, i sidehovedet og sidefoden på dine kvitteringer.

Fremgangsmåde:

Medtag oplysninger på dine kvitteringer

Du kan tilpasse dine kvitteringer ved at aktivere de oplysninger, som du vil have med på dem.

Du kan f.eks. medtage en stregkode, som kan scannes med en stregkodescanner (kun 2D-version) eller din enheds kamera, så den tilsvarende ordre åbnes i Shopify POS.