Tilpasning af kvitteringer

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig for shopejere, der bruger Shopify POS Pro.

Du kan tilpasse skabelonen for dine udskrevne kvitteringer og vælge, hvor mange kvitteringer du vil udskrive som standard. Du kan ikke redigere transaktionsoplysninger på udskrevne kvitteringer.

Hvis du har medarbejdere med POS-pinkoder, kan du fjerne deres adgang til indstillingerne for tilpasning af kvitteringer ved at vælge valgmuligheden Begrænsede tilladelser fra siden med indstillinger for Medarbejdere.

Tilføj tilpasset sidehoved- og sidefodstekst på dine kvitteringer

Du kan medtage butiksoplysninger, som f.eks. din returneringspolitik eller din butiks åbningstider, i sidehovedet og sidefoden på dine kvitteringer.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på , og tryk derefter på Indstillinger i Shopify POS-appen.

2. Tryk på Indstillinger for udskrevne kvitteringer.

3. Tryk på Føj tekst til sidehoved eller på Føj tekst til sidefod på siden Kvitteringsindstillinger.

4. Indtast din tilpassede tekst, og tryk derefter på Gem.

Medtag oplysninger på dine kvitteringer

Du kan tilpasse dine kvitteringer ved at vælge de oplysninger, som du vil have med på dem.

Du kan f.eks. medtage en stregkode, som kan scannes med en 1D- eller 2D-stregkodescanner eller din enheds kamera, så den tilsvarende ordre åbnes i Shopify POS.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på , og tryk derefter på Indstillinger i Shopify POS-appen.
  2. Tryk på Indstillinger for udskrevne kvitteringer i afsnittet Ordrer.
  3. På skærmen Kvitteringsindstillinger skal du slå de elementer til/fra, som du vil medtage på dine kvitteringer:
    • Vælg logobredde
    • Vis lokationens adresse
    • Vis lokationens telefonnummer
    • Vis felt for samlet salg
    • Vis SKU
    • Vis sammenligningspris
    • Vis rabatkode
    • Vis medarbejderoplysninger
    • Vis ordrebemærkning
    • Vis kundeoplysninger
    • Vis 1D- eller 2D-stregkode
    • Vis medarbejder tilskrevet til salg