Tilpasning af udskrevne kvitteringer

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig for shopejere, der bruger Shopify POS Pro.

Du kan tilpasse skabelonen for dine udskrevne kvitteringer, f.eks. tilføj et tilpasset sidehoved og en tilpasset sidefod, og vælge, hvor mange kvitteringer du vil udskrive som standard. Personligt tilpassede kvitteringer kan se mere professionelle og informative ud, og de kan øge kundernes interaktion og effektivitet i virksomheden.