Ontvangstbewijzen aanpassen

Je kunt de template voor je afgedrukte ontvangstbewijzen aanpassen. Je kunt de transactie-informatie op afgedrukte bonnen niet bewerken.

Als je medewerkers met POS-pincodes hebt, kun je hun toegang tot de instellingen voor de ontvangstbewijzen verwijderen door de optie Beperkte machtigingen in te schakelen vanuit je scherm Medewerkers-instellingen.

Aangepaste kop- en voettekst toevoegen aan je bonnen

In de kop- en voettekst van je bonnen kun je informatie over de winkel, zoals je retourbeleid of winkeluren opnemen.

Stappen:

Voeg gegevens over je bonnen toe

Je kunt je bonnen aanpassen door de gewenste gegevens op te geven.

Je kunt bijvoorbeeld een barcode van een bon bijsluiten die bij het scannen met een barcodescanner (alleen 2D-versie) of de camera van je apparaat de overeenkomstige bestelling opent in Shopify POS.