Een POS-app-abonnement beheren

Shopify POS is een app waarmee je producten kunt verkopen op verschillende locaties, inclusief fysieke winkels, markten en pop-upwinkels. De POS-app wordt gesynchroniseerd met Shopify, zodat je de bestellingen en voorraad van winkellocaties, de webshop en andere actieve verkoopkanalen kunt bijhouden.

Dit artikel bevat instructies voor het beheren van je POS-app-abonnement voor elke locatie, zodat je het abonnement kunt kiezen dat het beste past bij jouw retailbehoeften.

Een Shopify POS-app-abonnement kiezen

Shopify biedt twee POS-app-abonnementen om aan jouw retailbehoeften te voldoen. Raadpleeg POS-prijsstelling voor meer informatie over de prijsstelling. Raadpleeg POS-functies voor meer informatie over functies. Raadpleeg de volgende tabel om de aangeboden functies tussen Shopify POS Lite en Shopify POS Pro te vergelijken.

Shopify POS-functies en-abonnementen.
Functie Shopify POS Lite Shopify POS Pro
Geïntegreerde betalingshardware met Shopify Payments (alleen Australië, België, Canada, Denemarken, Finland, Duitsland, Ierland, Italië, Nederland, Nieuw-Zeeland, Singapore, Spanje, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten)
Hardware-integraties voor niet-betaalde winkels
Aanpasbaar smart grid
Klantprofielen toevoegen/bewerken
Customer View-app
Voorraden, bestellingen en klantenbeheer op meerdere locaties
E-mail/sms-ontvangstbewijzen
Op maat gemaakte ontvangstbewijzen
Kortingscodes en handmatige kortingen ($,%)
Automatische kortingen
Verkoop en verzilver cadeaubonnen
Shopify Tax-berekeningen (alleen Verenigde Staten)
Barcode scannen met camera
Aangepaste verkoop
Offline contante betalingen
Pincodes voor medewerkers (op basis van Shopify-abonnement)
Machtigingen en beheer van retailmedewerkers
Onbeperkte POS-medewerkers
Verkooptoewijzing
Terugbetalingen
Omruilingen
Kassaverkeer volgen
Winkelwagen opslaan/ophalen
E-mailwinkelwagens
Verzenden naar huis
Afhalen in de winkel
Fulfilment van lokale bezorging
Geavanceerd voorraadbeheer met Stocky
Rapporten Dagelijkse verkoop
Analytics van in-app winkels
Vereiste checkoutinformatie

Het POS-abonnement voor elke locatie beheren

Je kunt POS-abonnementen per locatie upgraden of downgraden zodat je winkels het meest geschikte abonnement hebben voor wat nodig is.

Stappen

Shopify POS Pro-facturering

Shopify POS Pro wordt apart gefactureerd voor elke geactiveerde locatie. Je kunt kiezen tussen maandelijkse of jaarlijkse factureringscycli. Raadpleeg factureringscycli van de app voor meer informatie over factureringscycli.

Raadpleeg Locatiebeheer voor meer informatie over het selecteren van een POS-abonnement voor locaties.