Je POS-app-abonnement kiezen

Shopify POS is een iOS-app die je kunt gebruiken om je producten vrijwel overal te verkopen, inclusief in fysieke winkels, markten en pop-upwinkels. De geheel vernieuwde Shopify POS synchroniseert met Shopify om je bestellingen en voorraad bij te houden in je winkellocaties, onlinewinkel en andere actieve verkoopkanalen.

Je kunt je abonnement op POS-apps voor elk van je locaties kiezen, zodat je het abonnement kunt kiezen dat bij jouw winkelbehoeften past.

POS-functie-overzicht

Shopify biedt twee POS-app-abonnementen om aan jouw winkelbehoeften te voldoen. Raadpleeg POS-functies voor meer informatie over prijzen. Raadpleeg de volgende tabel om de aangeboden functies tussen Shopify POS Lite en Shopify POS Pro te vergelijken.

Shopify POS-functies en-abonnementen.
Functie Shopify POS Lite Shopify POS Pro
Geïntegreerde betalingshardware met Shopify Payments (alleen voor Canada, Ierland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten)
Hardware-integraties voor niet-betaalde winkels
Aanpasbaar smart grid
Klantprofielen toevoegen/bewerken
App voor klantweergave
Voorraden, bestellingen en klantenbeheer op meerdere locaties
E-mail/sms-ontvangstbewijzen
Op maat gemaakte ontvangstbewijzen
Kortingscodes en handmatige kortingen ($,%)
Verkoop en verzilver cadeaubonnen
Streepjescode scannen met camera
Aangepaste verkoop
Offline contante betalingen
Pincodes voor medewerkers (op basis van Shopify-abonnement)
Toestemmingen en beheer van winkelmedewerkers
Onbeperkte POS-medewerkers
Verkooptoewijzing
Terugbetalingen
Omruilingen
Kassaverkeer volgen
Winkelwagen opslaan/ophalen
E-mailwinkelwagens
Verzenden naar huis
Fulfillment afhalen ter plaatse
Fulfillment van lokale bezorging
Geavanceerd voorraadbeheer met Stocky
Rapporten Dagelijkse verkoop
Analytics van in-app winkels

Het POS-abonnement voor elke locatie beheren

Je kunt je POS-abonnementen op locatie beheren om ervoor te zorgen dat je winkels het abonnement hebben dat het meest geschikt is voor hun behoeften.

Stappen

Shopify POS Pro-facturering

Shopify POS Pro wordt gefactureerd met een factureringscyclus van 30 dagen. Je wordt elke 30 dagen gefactureerd vanaf de datum waarop Shopify POS Pro actief is. Zie App-factureringscycli voor meer informatie.