Verkoop toeschrijven aan medewerkers

Als je een bestelling in Shopify POS verwerkt, kun je een verkoop of artikelen in een verkoop uit de winkelwagen of Smart Grid aan medewerkers toeschrijven. Als je een verkoop aan medewerkers wilt toeschrijven, moet je medewerkers toevoegen aan de verkoop voordat je de bestelling voltooit. Zoek naar medewerkers door een naam in te typen of blader door je personeelslijst om de naam van de medewerker te selecteren. De namen van onlangs toegeschreven medewerkers verschijnen bovenaan wanneer je naar medewerkers zoekt.

Je kunt de prestaties en verkoop van je medewerkers volgen in het rapport Winkelomzet per medewerker die heeft bijgedragen aan de verkoop. Je kunt bijvoorbeeld als je commissie aan je medewerkers biedt, hun commissie in het rapport bijhouden.

Medewerkers toekennen aan een volledige transactie van de winkelwagen

Je kunt de verkoop van alle artikelen in een bestelling toeschrijven aan één medewerker.

Stappen:

1. Tik in de winkelwagen op Meer acties.
  2. Tik op Verkoop aan medewerkers toeschrijven.
  3. Zoek naar en selecteer de medewerkers aan wie je de verkoop wilt toeschrijven en tik vervolgens op Opslaan.

Medewerkers aan een artikel uit de winkelwagen toeschrijven

Je kunt de verkoop voor alle artikelen in een bestelling aan één medewerker toeschrijven. Als je bestelling artikelen bevat die aan verschillende medewerkers zijn toegeschreven, herhaal je deze stappen voor de andere medewerkers.

Stappen:

1. Tik in de winkelwagen op het artikel.
  2. Tik in Verkoop aan medewerker toeschrijven in de weergave Artikel beheren.
  3. Zoek naar en selecteer de medewerkers aan wie je de verkoop wilt toeschrijven en tik vervolgens op Opslaan.

Wijs medewerkers toe aan een volledige transactie vanuit Smart Grid

Je kunt verkopen voor alle artikelen in een bestelling aan één medewerker van je Smart Grid toeschrijven.

Stappen:

1. Klik in Smart Grid op Verkoop toeschrijven.
  2. Selecteer de medewerkers waaraan je de verkoop wilt toewijzen en tik op Opslaan.

Een medewerker verwijderen uit een item in een transactie

1. Tik in de winkelwagen op het product waaraan je medewerkers hebt toegevoegd.
  2. Tik op Verkocht door.
  3. Tik op Wissen of selecteer een nieuwe medewerker.
  4. Tik op Opslaan.