Tilskriv salg til medarbejdere

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig for shopejere, der bruger Shopify POS Pro.

Du kan tilskrive salg til en medarbejder fra indkøbskurven, mens du behandler en ordre i Shopify POS. Hvis du vil tilskrive salg til en medarbejder, skal du føje den pågældende medarbejder til salget, før ordren gennemføres.

Du kan følge medarbejdernes resultater og salgstilskrivning ved at bruge rapporten Detailsalg pr. medarbejder, der hjalp med salget.

Bemærk: Kan du ikke genkende Shopify POS? Du bruger måske Shopify POS Classic.

Tilskriv en vare i en transaktion til en medarbejder

1. Tryk på et produkt i indkøbskurven.
  2. Tryk på Tilføj medarbejderen, der solgte varen.
  3. Vælg den medarbejder, som du vil tilskrive salget til, og tryk derefter på Gem.

Fjern en medarbejder fra en vare i en transaktion

1. Tryk på det produkt i indkøbskurven, som du har føjet medarbejderen til.
  2. Tryk på Solgt af.
  3. Tryk på Ryd eller vælg en anden medarbejder.
  4. Tryk på Gem

Tilskriv en medarbejder den fulde transaktion

Du kan tilskrive salg for alle varerne i en ordre til én medarbejder.

1. Tryk på Flere handlinger i indkøbskurven.
  2. Tryk på Tilføj medarbejdere.
  3. Vælg den medarbejder, som du vil tilskrive salget til.