Tilskriv salg til medarbejder

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig for shopejere, der bruger Shopify POS Pro.

Du kan tilskrive salg til en medarbejder fra indkøbskurven eller docken, når du behandler en ordre i Shopify POS. Hvis du vil tilskrive salg til en medarbejder, skal du føje den pågældende til salget, før ordren gennemføres. Du kan søge efter medarbejderen ved at skrive vedkommendes navn eller rulle gennem listen over medarbejdere for at vælge medarbejderens navn. Navnene på medarbejdere, der er tilskrevet for nylig, vises øverst i medarbejdersøgningen.

Du kan spore dine medarbejderes resultater og salgstilskrivning ved hjælp af rapporten Detailsalg efter medarbejder, der er tilskrevet salg. Hvis du f.eks. tilbyder dine medarbejdere kommission, kan du spore deres kommission i rapporten.

Tilskriv medarbejder til en komplet transaktion fra indkøbskurven

Du kan tilskrive salg for alle varerne i en ordre til én medarbejder.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Flere handlinger i indkøbskurven.
  2. Tryk på Tilskriv salg til medarbejder.
  3. Søg efter, og vælg den medarbejder, som du vil tilskrive salget til. Tryk derefter på Gem.

Tilskriv medarbejder til en vare fra indkøbskurven

Du kan tilskrive salg for alle varerne i en ordre til én medarbejder. Hvis din ordre indeholder varer, der er tilskrevet forskellige medarbejdere, skal du gentage disse trin med forskellige medarbejdere (som nødvendigt).

Fremgangsmåde:

1. Gå til indkøbskurven, og tryk på varen.
  2. Tryk på Tilskriv salg til medarbejder i visningen Administrer vare.
  3. Søg efter, og vælg den medarbejder, som du vil tilskrive salget til. Tryk derefter på Gem.

Tilskriv medarbejder til en komplet transaktion fra docken

Du kan tilskrive salg for alle varerne i en ordre til én medarbejder fra docken.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Tilskriv salg i din Dock.
  2. Søg efter, og vælg den medarbejder, som du vil tilskrive salget til. Tryk derefter på Gem.

Fjern en medarbejder fra en vare i en transaktion

1. Tryk på det produkt i indkøbskurven, som du har føjet medarbejderen til.
  2. Tryk på Solgt af.
  3. Tryk på Ryd eller vælg en anden medarbejder.
  4. Tryk på Gem.