Tilskriv salg til medarbejdere

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig for shopejere, der bruger Shopify POS Pro.

Du kan tilskrive salg til en medarbejderkonto fra indkøbskurven, når du behandler en ordre i Shopify POS. Hvis du vil tilskrive salg til en medarbejderkonto, skal du føje den pågældende til salget, før ordren gennemføres.

Du kan følge medarbejdernes resultater og salgstilskrivning ved at bruge rapporten Detailsalg pr. medarbejder, der hjalp med salget.

Bemærk: Kan du ikke genkende Shopify POS? Du bruger måske Shopify POS Classic.

Tilskriv en vare i en transaktion til en medarbejderkonto

1. Tryk på et produkt i indkøbskurven.
  2. Tryk på Tilføj medarbejderen, der solgte varen.
  3. Vælg den medarbejderkonto, som du vil tilskrive salget til, og tryk derefter på Gem.

Fjern en medarbejderkonto fra en vare i en transaktion

1. Tryk på det produkt i indkøbskurven, som du har føjet medarbejderen til.
  2. Tryk på Solgt af.
  3. Tryk på Ryd, eller vælg en anden medarbejderkonto.
  4. Tryk på Gem

Tilskriv en medarbejderkonto den fulde transaktion

Du kan tilskrive salg for alle varerne i en ordre til én medarbejderkonto.

1. Tryk på Flere handlinger i indkøbskurven.
  2. Tryk på Tilføj medarbejdere.
  3. Vælg den medarbejderkonto, som du vil tilskrive salget til.