Tillskriv försäljning till personal

OBS! Den här funktionen är endast tillgänglig för handlare som använder Shopify POS Pro.

Medan du behandlar en order på Shopify POS kan du tillskriva försäljning till personal från varukorgen. Om du vill tillskriva försäljning till personal måste du lägga till personal till försäljning innan du slutför ordern.

Du kan spåra din personals prestationer och försäljningstillskrivning genom att använda rapporten detaljhandelförsäljning av medarbetare som hjälpte till med försäljning .

Observera: Känns inte Shopify POS igen? Du kanske använder Shopify POS Classic.

Attribuera personal till en artikel i en transaktion

1. Tryck på en produkt i varukorgen.
  2. Tryck på Lägg till medarbetare som sålde varan.
  3. Välj den personal som du vill tillskriva försäljningen till och tryck sedan på Spara.

Ta bort personal från en artikel i en transaktion

1. I varukorgen, klicka på den produkt som du har lagt till personal för.
  2. Tryck på Såld av.
  3. Tryck på Rensa eller välj en ny personal.
  4. Tryck på Spara

Attribuera personal till en komplett transaktion

Du kan tillskriva försäljning för alla varor i en order till en medarbetare.

1. I varukorgen trycker du på Fler åtgärder.
  2. Tryck på Lägg till medarbetare.
  3. Välj den medarbetare som du vill tillskriva försäljningen till och tryck sedan på Spara.