Spara och hämta en Shopify POS-varukorg

Om kunden måste gå innan köpet är slutfört, men vill komma tillbaka senare, kan du spara varukorgen som kan slutföras senare. Att spara varukorgen gör att du kan fortsätta med andra order utan att förlora detaljerna i den aktuella ordern. När kunden återvänder kan du hämta ordern på Shopify POS.

Spara varukorgen för senare hämtning

Att spara en varukorg är användbart när din kund står i kassan men behöver lämna den en kort stund, till exempel om kunden vill köpa en annan vara, måste ringa ett telefonsamtal eller behöver besöka en bankomat. Medan kunden är borta kan du ta emot andra ordrar. När kunden återvänder kan du öppna deras sparade varukorg och avsluta försäljningen.

En sparad varukorg är endast tillgänglig för den iPad som den sparades på. Varje medarbetare har tillgång till alla sparade varukorgar på en iPad.

Varukorgar sparas tills de hämtas, eller tills du loggar ut från Shopify POS-appen.

Steg:

1. Från sidan för produkter och varukorg trycker du på Fler åtgärder.

2. I avsnittet VARUKORG trycker du på Spara varukorg

Du kan hämta denna varukorg när du är redo att fortsätta med ordern.

Du kan påbörja en ny transaktion under tiden.

Hämta en sparad varukorg

1. Från sidan för produkter och varukorg trycker du på Fler åtgärder.

2. I avsnittet VARUKORG trycker du på Visa sparade varukorgar.

3. Tryck på varukorgen som du vill hämta.

Lägg till Spara varukorg i ditt smarta rutnät

Om du behöver spara varukorgar ofta kan du lägga till en Spara varukorg-knapp till ditt smarta rutnät på Shopify POS.

Steg:

1. Från din Shopify POS trycker du på Lägg till panel.

2. Klicka Aktivitet.

3. I avsnittet VARUKORG , hitta Visa sparade varukorgar och tryck på knappen Lägg till + intill.

4. Tryck på Klar.