Een Shopify POS-winkelwagen opslaan en ophalen

Als je klant moet vertrekken voordat de aankoop is voltooid, maar later wil terugkomen, kun je de winkelwagen opslaan om later te voltooien. Wanneer je de winkelwagen opslaat, kun je doorgaan met andere bestellingen zonder de details van de huidige bestelling te verliezen. Wanneer de klant terugkeert, kun je de bestelling ophalen op Shopify POS.

De winkelwagen opslaan om deze later op te halen

Het opslaan van een winkelwagen is handig als je klant bij de kassa is, maar voor even weg moet, bijvoorbeeld als de klant een ander artikel wil kopen, een telefoongesprek moet voeren of een pinautomaat moet bezoeken. Terwijl die klant weg is, kun je andere bestellingen afhandelen. Wanneer de klant terugkeert, open je de opgeslagen winkelwagen rond je de verkoop af.

Een opgeslagen winkelwagen is alleen beschikbaar op de iPad waarop deze is opgeslagen. Elk personeelslid heeft toegang tot alle opgeslagen winkelwagens op een iPad.

Winkelwagens worden opgeslagen totdat deze worden opgehaald of totdat je je afmeldt bij de Shopify POS-app.

Stappen:

1. Tik in het scherm producten en winkelwagen op Meer acties.

2. Tik in het gedeelte WINKELWAGEN op Winkelwagen opslaan

Je kunt deze winkelwagen ophalen wanneer je verder wilt gaan met de bestelling.

Je kunt in de tussentijd een nieuwe transactie beginnen.

Een opgeslagen winkelwagen ophalen

1. Tik in het scherm producten en winkelwagen op Meer acties.

2. Tik in het gedeelte WINKELWAGEN op Opgeslagen winkelwagens weergeven.

3. Tik op de winkelwagen die je wilt ophalen.

Voeg winkelwagen toe aan je Smart grid

Als je winkelwagens vaak moet opslaan, kun je een knop Winkelwagen opslaan toevoegen aan je smart grid in Shopify POS.

Stappen:

1. Tik in de Shopify POS op Tegel toevoegen.

2. Tik op Actie.

3. Ga in het gedeelte WINKELWAGEN naar Opgeslagen winkelwagens weergeven en tik op de knop Toevoegen + ernaast.

4. Tik op Gereed.