Een Shopify POS-winkelwagen opslaan en ophalen

Als je klant moet vertrekken voordat de aankoop is voltooid, maar later wil terugkomen, kun je de winkelwagen opslaan om later te voltooien. Wanneer je de winkelwagen opslaat, kun je doorgaan met andere bestellingen zonder de details van de huidige bestelling te verliezen. Wanneer de klant terugkeert, kun je de bestelling ophalen op Shopify POS.

De winkelwagen opslaan om deze later op te halen

Het opslaan van een winkelwagen is handig als je klant bij de checkout is, maar voor even weg moet, bijvoorbeeld als de klant een ander artikel wil kopen, een telefoongesprek moet voeren of een pinautomaat moet bezoeken. Terwijl die klant weg is, kun je andere bestellingen afhandelen. Wanneer de klant terugkeert, open je de opgeslagen winkelwagen rond je de verkoop af.

Een opgeslagen winkelwagen is alleen beschikbaar op de iPad waarop deze is opgeslagen. Alle medewerkers hebben toegang tot alle opgeslagen winkelwagens op een iPad.

Artikelen in een opgeslagen winkelwagen worden beschouwd als gereserveerd en worden niet beschouwd als onderdeel van de voorraad die beschikbaar is om te worden gekocht in je onlinewinkel. Winkelwagens worden opgeslagen totdat ze zijn opgehaald of totdat je je afmeldt bij de Shopify POS-app.

Stappen:

Je kunt deze winkelwagen ophalen wanneer je verder wilt gaan met de bestelling.

Je kunt in de tussentijd een nieuwe transactie beginnen.

Een opgeslagen winkelwagen ophalen

Voeg winkelwagen toe aan je Smart grid

Als je winkelwagens vaak moet opslaan, kun je een knop Winkelwagen opslaan toevoegen aan je smart grid in Shopify POS.