Belastingtarieven aanpassen in de Shopify POS-winkelwagen

Met de Shopify POS-app wordt btw toegepast op basis van de winkellocatie die je toewijst aan je apparaat. Je kunt het btw-tarief voor een Shopify POS-locatie wijzigen in je Shopify-beheercentrum.

De btw-tarieven van de winkelwagen in- of uitschakelen

Btw-tarieven voor winkelwagens in- of uitschakelen voor alle artikelen in een bestelling:

1. Tik op de homepage van je Shopify POS-app op Belastingen in je winkelwagen.
  2. Deactiveer of activeer eventuele belastingtarieven voor je bestelling en tik op Sluiten.

De btw-tarieven van een product in- of uitschakelen

Een btw-tarief voor één product in een bestelling in- of uitschakelen:

1. Tik op de homepage van je Shopify POS-app op een artikel in je winkelwagen.
  2. Deactiveer of activeer eventuele belastingtarieven voor het artikel en tik op Opslaan.