Een bestellingsartikel omruilen

Met de Shopify POS-app kun je retourzendingen en terugbetalingen uitvoeren of een geretourneerd artikel omruilen voor een nieuw artikel. Als er een prijsverschil tussen de twee artikelen is, in of betaal het verschil vervolgens uit tijdens het ruilen.

Stappen:

1. Tik in de Shopify POS-app op de knop en tik vervolgens op bestellingen.

2. Tik op de bestelling waarvoor je een omruiling of retourzending wilt maken.

3. Tik op Omruilen, selecteer het artikel dat wordt omgeruild en tik op Volgende. Geretourneerde artikelen worden toegevoegd aan de voorraad van de toegewezen locatie voor je POS-apparaat.

4. Selecteer in de lijst met beschikbare producten een artikel om je retourzending mee te ruilen.

5. Werk de hoeveelheid van het geselecteerde artikel bij, voeg desgewenst extra artikelen toe en klik op Volgende.

6. Optioneel: tik op Item markeren in afwachting om in te schakelen en te noteren dat het artikel op een later tijdstip naar de klant moet worden verzonden. Er wordt een nieuwe bestelling gemaakt voor het artikel/de artikelen.

7. Als er nog saldo beschikbaar is, tik op Terugbetalen of Innen en voltooi de transactie. Als er geen saldo meer beschikbaar is, tik op Omruilen.

8. Tik op Gereed.