Tilaustuotteen vaihtaminen

Huomaa: Tämä ominaisuus on käytettävissä vain kauppiaille, jotka käyttävät Shopify POS Pro-sovellusta.

Shopify POS -sovelluksen avulla voit suorittaa palautuksia ja antaa hyvityksiä tai vaihtaa uuden tuotteen palautetun tilalle. Jos kahden tuotteen välillä on hintaero, voit veloittaa tai hyvittää erotuksen vaihdon aikana.

Huom: Jos asiakas haluaa jälleen vaihtaa tuotteen, palauta joko alkuperäisen tai vaihdetun tilauksen maksu Shopify-ylläpitäjässä.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa ensin -painiketta ja napauta sitten Tilaukset.

2. Napauta tilausta, jolle haluat luoda vaihto- tai palautuskäsittelyn.

3. Napauta Vaihto, valitse vaihdettava tuote ja napauta sitten Seuraava. Palautetut tuotteet lisätään POS-laitteellasi määritetyn sijainnin varastoon.

4. Valitse saatavilla olevien tuotteiden luettelosta tuote, johon palautus vaihdetaan.

5. Päivitä valitun tuotteen määrä, lisää tarvittaessa lisää tuotteita ja klikkaa Seuraava.

6. Valinnainen: Napauta Merkitse tuote jakelemattomaksi ilmoittaaksesi, että tuote on lähetettävä asiakkaalle myöhemmin. Tuotteelle luodaan uusi tilaus.

7. Jos saldoa jää jäljelle, napauta Maksun palautus tai Veloita ja viimeistele tapahtuma. Jos saldoa ei jää jäljelle, napauta Vaihda.

8. Napauta Valmis.