Shopify POS -tilauksen merkitseminen huolituksi tai ei toteutuneeksi

Voit merkitä tilaukset käsitellyiksi manuaalisesti Shopify adminissa, mutta tämä tarkoittaa sitä, että sinun on muutettava tilauksen tila jokaisen vähittäismyyntikaupassa tehdyn ostoksen osalta. Jos asiakkaasi vievät poistuessaan ostoksensa mukanaan, tilaukset on helpompi merkitä käsitellyiksi automaattisesti Shopify POS -sovelluksella.

Automaattista jakelua koskeva toimintatapa

Shopify POS -sovelluksen automaattinen jakelutoiminto riippuu jakelu-asetuksesta:

Shopify POS:n jakelutoiminto asetusten perusteella
Merkitse huolituksi Jakelun tila
Päällä Tilaus merkitty Huolituksi
(Lukuun ottamatta toimitusasiakkaiden tilauksia. Ne täytyy aina merkitä manuaalisesti huolituksi.)
Pois päältä Tilaus on merkitty Jakelemattomaksi

Jakelun tilan asettaminen manuaalisesti

Joissakin tilanteissa voit ohittaa jakelu-asetukset ja asettaa tilauksen tilaksi manuaalisesti jaeltu. Et voi muuttaa tilauksen tilaa manuaalisesti Jakelematta-tilaan, kun tilaus on tehty. Jos siis haluat kirjata tilauksen jakelemattomaksi, vaikka tuote on varastossa, sinun täytyy poistaa jakelu-asetuksista Merkitse huolituksi -valinta, ennen kuin jatkat tapahtuman käsittelyä.

Tilauksen merkitseminen huolituksi

Jos valmis Shopify POS -tilaus on merkitty Tilaukset-näytössä tilaan Jakelematta, et voi merkitä sitä huolituksi Shopify POS -sovelluksessa. Sinun on kirjauduttava Shopify adminiin, jotta voit huolita tilauksen.

Voit merkitä tilauksen huolituksi, kun se on vielä ostoskorissa.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksen aloitusnäytössä Lisää toimintoja.

2. Ota Merkitse huolituksi käyttöön kohdassa OSTOSKORI.

3. Napauta Sulje ja jatka sitten tilauksen käsittelyä.