Shopify POS -tilauksen merkitseminen huolituksi tai ei toteutuneeksi

Voit merkitä tilaukset käsitellyiksi manuaalisesti Shopify adminissa, mutta tämä tarkoittaa sitä, että sinun on muutettava tilauksen tila jokaisen vähittäismyyntikaupassa tehdyn ostoksen osalta. Jos asiakkaasi vievät poistuessaan ostoksensa mukanaan, tilaukset on helpompi merkitä käsitellyiksi automaattisesti Shopify POS -sovelluksella.

Automaattista huolintaa koskeva toimintatapa

Shopify POS -sovelluksen automaattinen huolintatoiminto riippuu huolinta-asetuksesta:

Shopify POS:n huolintatoiminto asetusten perusteella
Merkitse huolituksi Huolinnan tila
Päällä Tilaus merkitty Huolituksi
(Lukuun ottamatta toimitusasiakkaiden tilauksia. Ne täytyy aina merkitä manuaalisesti huolituksi.)
Pois päältä Tilaus on merkitty Huolitsemattomaksi

Huolinnan tilan asettaminen manuaalisesti

Joissakin tilanteissa voit ohittaa huolinta-asetukset ja asettaa tilauksen tilaksi manuaalisesti Huolittu. Et voi muuttaa tilauksen tilaa manuaalisesti Huolitsematta-tilaan, kun tilaus on tehty. Jos siis haluat kirjata tilauksen huolitsemattomaksi, vaikka tuote on varastossa, sinun täytyy poistaa huolinta-asetuksista Merkitse huolituksi -valinta, ennen kuin jatkat tapahtuman käsittelyä.

Tilauksen merkitseminen huolituksi

Jos valmis Shopify POS -tilaus on merkitty Tilaukset-näytössä tilaan Huolitsematta, et voi merkitä sitä huolituksi Shopify POS -sovelluksessa. Sinun on kirjauduttava Shopify adminiin, jotta voit huolita tilauksen.

Voit merkitä tilauksen huolituksi, kun se on vielä ostoskorissa.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksen aloitusnäytössä Lisää toimintoja.

2. Ota Merkitse huolituksi käyttöön kohdassa OSTOSKORI.

3. Napauta Sulje ja jatka sitten tilauksen käsittelyä.