Omien tilausten jakelu

Hoida tilaustesi jakelu pakkaamalla ja lähettämällä tuotteet ilman jakelupalvelua.

Omien tilausten automaattinen jakelu

Jos otat tilauksia varten käyttöön jakele automaattisesti -asetuksen, tilaus merkitään automaattisesti huolituksi, kun se on maksettu.

Automaattista jakelua voidaan käyttää, jos myyt yksinomaan digitaalisia latauksia tai digitaalisia lahjakortteja. Asiakkaille, jotka ostavat digitaalisia tuotteita, lähetetään automaattisesti latauslinkki ja tilaus merkitään huolituksi.

Omien tilausten manuaalinen jakelu

Jos määrität tilaustesi asetukseksi jakele manuaalisesti, sinun täytyy avata tilauksesi ja huolita rivikohdat.

Voit huolita osan tilauksesta manuaalisesti jakelemalla joitakin rivikohtia. Tätä kutsutaan myös osittaiseksi jakeluksi. Jos haluat nopeuttaa manuaalista jakeluprosessia, voit huolita useita tilauksia kerralla.

Tässä osiossa:

• Kokonaisten tilausten manuaalinen jakelu
  • Tilauksen osan manuaalinen jakelu
  • Tilausten jakelu useista sijainneista
  • Useiden tilausten jakelu samaan aikaan

Kokonaisten tilausten manuaalinen jakelu

Tilauksen osan manuaalinen jakelu

Jos asiakas on tehnyt ja maksanut useita tuotteita sisältävän tilauksen, ja yksi tai useampi tuote on loppunut varastosta tai on tilattavissa ennakkoon, saatat haluta huolita osan tilauksesta, jotta voit lähettää tuotteet erikseen.

Toimintovaiheet:

Tilausten jakelu useista sijainneista

Jos asiakas on tehnyt ja maksanut useita tuotteita sisältävän tilauksen ja yksi tai useampia tuotteita on varastoitu eri sijainteihin, voit huolita tilauksen osat erikseen varaston sijainnin mukaan. Voit asettaa sijaintiprioriteetit, jotka määrittävät tilauksen jakelun prioriteettijärjestyksen.

Toimintovaiheet:

Useiden tilausten jakelu samaan aikaan

Kun valitset useita tilauksia, voit huolita ne samalla kertaa napauttamalla Jakele tilaukset -painiketta. Tämä koskee kauppoja, jotka jakelevat tilaukset manuaalisesti. Jos et käytä Shopify Shipping -palvelua, sinun täytyy lisätä seurantanumerot tilauksiin.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopifyn admin-sivulta kohtaan Tilaukset.

2. Vaihtoehto: Näytä vain huolittavat tilaukset napauttamalla Jakelematta-välilehteä.

3. Valitse jaeltavat tilaukset napauttamalla valintaruutuja.

4. klikkaa Jakele tilaukset.

5. Valinnainen: Voit lähettää asiakkaillesi ilmoituksen valitsemalla Lähetä ilmoitus asiakkaalle -valintaruudun.

6. Klikkaa Jakele.

Peruuta jakelu (automaattiset ja manuaaliset jakelut)

Kun peruutat jakelun, tilauksen jakelun tilaksi tulee taas Jakelematta, ja voit ostaa uuden lähetystarran tai luoda uuden jakelun tilaukselle.

1. Siirry Shopifyn admin-sivulta kohtaan Tilaukset.

2. klikkaa Tilaukset-sivun luettelosta sellaisen tilauksen numeroa, jonka Jakelun tila on jaeltu.

3. Klikkaa Jakelut-osiossa Lisää.

4. klikkaa Peruuta jakelu.