Omien tilausten huolinta

Hoida tilaustesi jakelu pakkaamalla ja lähettämällä tuotteet ilman jakelupalvelua.

Omien tilausten automaattinen huolinta

Jos otat tilauksia varten käyttöön huolitse automaattisesti -asetuksen, tilaus merkitään automaattisesti huolituksi, kun se on maksettu.

Automaattista huolintaa voidaan käyttää, jos myyt yksinomaan digitaalisia latauksia tai digitaalisia lahjakortteja. Asiakkaille, jotka ostavat digitaalisia tuotteita, lähetetään automaattisesti latauslinkki ja tilaus merkitään huolituksi.

Omien tilausten manuaalinen huolinta

Jos määrität tilaustesi asetukseksi huolitse manuaalisesti, sinun täytyy avata tilauksesi ja huolita rivikohdat.

Voit huolita osan tilauksesta manuaalisesti huolitsemalla joitakin rivikohtia. Tätä kutsutaan myös osittaiseksi huolinnaksi. Jos haluat nopeuttaa manuaalista huolintaprosessia, voit huolita useita tilauksia kerralla.

Tässä osiossa:

• Kokonaisten tilausten manuaalinen huolinta
  • Tilauksen osan manuaalinen huolinta
  • Tilausten huolinta useista sijainneista
  • Useiden tilausten huolinta samaan aikaan

Kokonaisten tilausten manuaalinen huolinta

Tilauksen osan manuaalinen huolinta

Jos asiakas on tehnyt ja maksanut useita tuotteita sisältävän tilauksen, ja yksi tai useampi tuote on loppunut varastosta tai on tilattavissa ennakkoon, saatat haluta huolita osan tilauksesta, jotta voit lähettää tuotteet erikseen.

Toimintovaiheet:

Tilausten huolinta useista sijainneista

Jos asiakas on tehnyt ja maksanut useita tuotteita sisältävän tilauksen ja yksi tai useampia tuotteita on varastoitu eri sijainteihin, voit huolita tilauksen osat erikseen varaston sijainnin mukaan. Voit asettaa sijaintiprioriteetit, jotka määrittävät tilauksen huolinnan prioriteettijärjestyksen.

Toimintovaiheet:

Useiden tilausten huolinta samaan aikaan

Kun valitset useita tilauksia, voit huolita ne samalla kertaa napauttamalla Huolitse tilaukset -painiketta. Tämä koskee kauppoja, jotka huolitsevat tilaukset manuaalisesti. Jos et käytä Shopify Shipping -palvelua, sinun täytyy lisätä seurantanumerot tilauksiin.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopifyn admin-sivulta kohtaan Tilaukset.

2. Vaihtoehto: Näytä vain huolittavat tilaukset napauttamalla Huolitsematta-välilehteä:

Joukkohuolinta

3. Valitse jaeltavat tilaukset napauttamalla valintaruutuja.

4. klikkaa Huolitse tilaukset.

5. Valinnainen: Voit lähettää asiakkaillesi ilmoituksen valitsemalla Lähetä ilmoitus asiakkaalle -valintaruudun.

6. Klikkaa Jakele.

Huolinnan peruuttaminen (automaattiset ja manuaaliset huolinnat)

Kun peruutat huolinnan, tilauksen huolinnan tilaksi tulee taas Huolitsematta, ja voit ostaa uuden lähetystarran tai luoda uuden huolinnan tilaukselle.

1. Siirry Shopifyn admin-sivulta kohtaan Tilaukset.

2. klikkaa Tilaukset-sivun luettelosta sellaisen tilauksen numeroa, jonka Huolinnan tila on Huolittu.

3. klikkaa Huolinnat-osiossa Lisää.

4. klikkaa Peruuta huolinta.